Besked

Okej, nu har jag läst några rader.

Jag kommer inte fortsätta läsa.

Personen som skrivit detta måste ju... Jag vet inte, se en pshykolog? Att skriva om en film så att huvudkaraktären, som är en animerad bil, är förälskad i en annan bil än i den riktiga filmen, kan ju inte vara det som räknas som "normalt".. Fast jag ska inte döma. Det var ju lite kul. Mest förbryllande dock.


Glad mardröm innan jul ♥

Zohmygodness

Så jag sitter helt oskyldigt och kollar på Indiana Jones när en tanke slår mig. Jag får för mig att testa min teori om att regel 34 även inkluderar slashningar.

Jag googlar "Zack Cody slash". Och ja, det fanns resultat.

Men inte nog med det, utan jag hittar även en del andra intressanta (intressanta på det sätt att jag inte fattar hur någon ens kommit på idén om att skriva om dom) ämnen...

I min tidigare lista nämnde jag en del konstiga grejer, men detta är storartat.
Keep in mind att en människa, ja en riktig person, har kommit på detta och tyckt att det verkat som en bra idé att skriva ner. Kanske även spenderat många timmar på att komma på bästa möjliga sätt att förmedla känslan på.

Yo-Gi-Oh. Jag låter den sjunka in lite...

DC Superheroes.
Digimon. Mycket tecknat. Jag länkar allt för att man ska kunna verkligen se vad detta innebär.

Efter dessa extra knäppa slashnigar kommer vi till de extra knäppa slashningar deluxe.

Charlie and the chocolate factory. Ja, någon har alltså sett filmen och tyckt att Charlie skulle passa väldigt bra ihop med Mike. Jag bryr mig inte om vilken version av filmen man har sett, det är bara fel.

Och slutligen kommer vi till den mest otroliga jag hittills stött på. Jag skrattade högt när jag såg detta, och övervägde ifall jag skulle läsa den. Men nä, jag tror inte jag orkar.
Bilar. Ja, Bilar. Som i, animerade bilar. Detta är så kul, jag vet inte hur jag ska formulera det.

Nä, nu måste jag bara läsa lite för att se vad det står. Hahaha. Hejdå.

Few of many fractions of a really bad part

Ett par väldigt roliga och väldigt misslyckade skräckfilmsscener.






Extra klipp, väldigt kul.

Slashing

Innan jag insåg att det fanns slashningar på allt, hann jag se och läsa saker jag helst skulle vilja glömma...

Men gjort är gjort, och det är lika bra att dela med sig av sina erfarenheter så andra slipper göra samma misstag (alternativt få reda på att allt de önskat sig finns där ute)..

Jag har läst Jared/Jensen. En baserad på verkligheten..förutom att båda är gay och Jensen är magisk, och lite sånt... Sedan var det en som var helt åt helvete vriden, där dom båda hade några konstiga magiska krafter och det var något om att regeringen var efter den ena och jag slutade läsa för det blev tråkigt. Men det finns otroligt mycket fanfiction om dessa två gossar kan jag berätta.
Heh, sen har jag läst Smosh-slashningar. Det var mest kul.
Det var när jag kom in på Dean/Sam (samma killar, men en helt annan innebörd...plus att på bilden ser dom som tagna ur Brokeback mountain II) som jag blev lite lätt illamående.
För jag kan tycka att visst, folk vill att Dean och Sam ska "tycka om varandra", karaktärerna är attraktiva och dom ser båda bra ut. Men, det jag inte förstår är att folk glatt skriver om och om igen att de är bröder. Kunde man inte tagit ut det elemntet isf? Eller är det incest man vill ha?
Sedan tycker jag att ordet för detta fenomen är väldigt roligt, för jag uppskattar ordlekar. Wincest. Hahaha, get it?

However, jag drar en skarp, skarp linje vid det. Ugh, jag råkade komma in på en snuskberättelse om Dean och hans pappa. Det var fader-på-son-våldtäckt och knivar och äckel *ryser* och jag är så glad för det röda krysset uppe i hörnet.
Och jag kan passa på att berätta att jag bara klarade av att läsa igenom vissa, för även jag har gränser. Även jag har gränser.

När jag så funnit att det finns så galna fans över detta, så insåg jag att det förmodligen finns för så många andra serier, böcker, kändisar etc.

Så jag tänkte efter. Och sökte på den första film jag kom på. LOTR. Som tur är så är det mest kul att läsa om tafatta försök att få Sam att låta sexig, eller ens nära sexig. Jag började mest småskratta när jag hörde Sam, med sin dialekt säga känslofyllda meningar till "Mr.Frodo".
Bilderna gav mig dock inre blödningar. I själen.

Efter detta förstod jag att det måste finnas lika många hemska sexberättelser om ens favoritkaraktärer som det finns galna fans. Och galna fans finns det ju gott om.

Hahaha, det fanns en för Pirates of the Carribean. Jag läste inte igenom den, men det jag läste var väldigt...konstigt. Det var ju då Jack och Will som parats ihop. Det finns ju fler än den jag skummade igenom såklart, men orka.

Så om du har tråkigt någon dag, så har jag ett tips. Slå upp Google. Sök på valfri film (engelsktalande alternativt väldigt känd) och sätt ordet "slash" efter titeln/karaktärer i filmen. (Eller boken eller serien eller bara kändisar).
Jag kan redan berätta att det finns resultat för:
  • Vampire Diares (inkluderar incest, trekanter och väldigt mycket homofili).
  • Glee
  • Vänner
  • Scrubs
  • Grease (Ja det finns ett forum för det! w00t?)
  • Simpsons (ofc)
  • Star Wars (ofc)
  • South Park
  • Two and a half men (Alan/Charlie? Usch..)
  • Och Hannibal Rising
Detta kan bli min nya hobby. Kanske inte riktigt..

Oftast är det JD och Dr.Cox som paras ihop... blä...




Jag såg en kändis! Jag ska aldrig tvätta mina ögon mer!

Jag har tidigare i mitt liv funnit galna fans* otroligt irriterande, deras skrikande och gråtande över någon person de inte känner, som ändå bara är en person.

Om man började skrika och gråta för att man fick ta kort tillsammans med busschauffören, så skulle man ju bara anklagas för mental instabilitet. Men på något sätt är det okej att skrika efter någon om det är många som vet personens namn.
"Jag har sett honom/henne på TV/Internet", är inte ett rättfärdigt skäl att tapetsera väggarna med bilder på denna person, eller hålla koll på personens varje steg, eller skapa en blogg dedikerad till denne människa *facepalm*...

Hur som haver...

Jag har funnit, på senare tid, att om man bortser från det irriterande hos fans (speciellt fangirls, då de enligt min erfarenhet är betydligt mer extrema), så är det hela väldigt väldigt lustigt.

Det kanske inte är alla som är medvetna om vad uttrycket "slash" är. Det är när man tar två personer, och sätter dom som ett par. Det kan vara fiktiva karaktärer ur en film eller bok, det kan vara riktiga kändisar som folk bara vill se ihop.

Jag finner detta fenomen väldigt kul att läsa om.**
Och även om det finns personer som allt oftare blir slashade, så finns det ju besatta fans till praktiskt taget alla som man kan ha sett i rampljuset någon gång under världshistorien/ alla karaktärer det finns i alla böcker som någonsin gjorts.

De flesta slashningarna är vid någon punkt(eller alla punkter) snuskiga. Vissa är dock bara mjuka fluffiga kattungar av söt romans.
Och även om vissa av dessa "författare" skulle kunna tjäna bra pengar på tant-noveller(som ju vi alla vet innehåller snusk), så kan jag inte sluta skratta när jag tänker på att denne "författare" suttit och skrivit och tänkt ut och redigerat denna lilla novell.

Jag har läst flera olika slashningar, och för det mesta är det otroligt kul. Vissa gånger har jag ångrat mig efter att ha börjat läsa dock...
Mer om det i nästa inlägg.

Det finns även de som gillar att måla barnförbjudna bilder av personer som man inte vill se tillsammans. Som får en att gråta lite på insidan. T.ex. Frodo och Sam.
Jag är helt okej med att det finns massa tillfällen i historien som man väntar sig att de ska börja kyssas eller något, men det gör lite ont att se bilder av hobbitsex, som befläckar en så ren historia.
Men vi vet ju att fame = fangirls = violation in every possible way ***(jag rekomenderar inte att du klickar på länken)...


* Då menar jag inte "åh, fan va han är snygg!!"-fans, utan "OMGOMGOMG JAG VILL HA DINA BARN, jag vet namnen på alla dina husdjur du hade som barn och jag vet att din mormor blev 87 innan hon dog"-fans
** Det görs även bilder av olika slag...Och videoklipp..
*** Denna bild kom upp på Google när jag sökte på bilder efter Frodo och Sam, med sökorden "Frodo Sam", bara för att förklara hur jag ens fick sett en sådan hemsk och barndomsförstörande bild 8l

Frodo/Sam

Hur vågar folk antyda något mer än ren vänskap?



Igen, hur vågar folk... hmpf!


Unjaded by the years

...Meh...
Så vi slänger in en gammal bild.

Was it in my head


A scribbled down name


On knowing pickles

Hejsan. Här sitter jag och äter Nutella rakt ur burken (jo, det är godast så). Försöker koppla min videokamera till en mic, men den vill inte riktigt...

Kan vara det plötsliga höga sockerintaget, kan vara musiken jag lyssnar på, men jag känner mig lite upplyft.


Så...spel och film imorgon. Lycka.
...Å andra sidan, prov och matte imorgon. Inte lycka.


Bild från sjuan eller åttan.

Okt. 21, 2010

ag var jag i skolan. Ugh... Fysik, matte, fysik, matte, fysik, matte. Så såg seriöst dagen ut idag. Det var inget annat än fysik och matte. Dessutom hade jag utveckligssamtal idag, som jag glömt. Det var nära att jag åkte ifrån det. Utvecklingssamtalet gick bättre än väntat.

Det hände någonting idag, som ni alla kanske inte märkt. SNÖ!!!! SNÖÖÖÖ!!!1!!!111!! OMFREAKKIN'GODSNÖÖ!!1!!!one!!11!! SER DU INTE ATT DET FUCKING SNÖAR?!?!?! DET ÄR SNÖÖÖ-BOOM!!! Det verkade som om hela den svenska facebooken dog av snöexplosion. Och till det har jag bara en sak att säga; Det haglade också.

För övrigt så är det bara derivatan som hemsöker mig i skolan. Och jag hatar att jag inte fattar det. Men men, övning...
Sedan har vi ju kemin också, men det borde klarna upp med lite repetition.

Jag har inte spelat på jättelänge nu.
Jag har bestämt att jag ska ta mig tid till att spela först när mattelovet börjar. På lovet skulle jag även vilja ha lite studiegrupper (och då menar jag faktiskt studiegrupper). Helst skulle man ju lokalisera sig så att man är någonstans icke-distraherande. Som ett bibliotek eller så.

I alla fall.... Jag kommer inte på vad jag skulle skriva. Hejdå.


Ändrar färg i ljuset

Så, det visar sig att jag är helt jävla värdelös.

Diagramet jag gjorde ger ingen hjälp när man ska räkna ut EMS och inre resistans.
Och jag försöker göra om formeln, men min far håller inte med om hur jag gör om den. Och han är inte säker på sitt sätt heller.

Och jag är så jävla trött och har så ont i huvudet och vi har inga fler Ipren. Dessutom har jag ångest så det känns som om jag ska spy.
Jag skulle vilja dö varje kväll och återuppstå varje morgon.

Och sen börjar min far snacka om att jag borde försöka vara ute i mer god tid. Fair enough, men, jag började ju trots allt i måndags. Varför är den inte klar, frågar du? Jo för att jag inte hann skicka den till mig själv, och jag glömde datorn i skåpet i måndags. I tisdags var jag hemma och kom på detta, och idag har jag inte fått gjort något, förmodligen för att jag borde begå seppuku.

Ibland är mina tankar väldigt mörka.

Happy Tree Song

Internet är sådär otroligt segt just nu... Kan la lika gärna göra klart diagramet för labbrapporten.

Så, det har hänt mycket idag.

Vi har en ny spis (som vi iofs fick in igår, men) som funkar jättebra. Speciellt om man jämför med den förra, som funkade väldigt dåligt.

Jag har satt provstid på fredag morgon, vilket betyder att jag imorgon måste prata med min sånglärare för att ändra min tid, eller skippa lektionen eftersom det finns en möjlighet att jag inte kommer kunna sjunga ändå.

Jag har läst lite svenska, och funderar över varför svenskaboken väljer att förklara ord som "kolera", "par examlpe" och "superb", men inte förklarar uttryck som "Efter portern steg han upp, strök sina mustascher i krokar, spottade djupt in i vänstra salongshörnet, och betalade sin frukost."

För det första: vad är porter? (EX: "Låt mig se- djävulen- tag hit porter!")

För det andra: What? Var det sedvänja att spotta djupt in i salonghörn förr i tiden, och varför slutade vi i så fall med det?

Mina goda arbetskamrater har lämnat in arbetet (duktigt duktigt av dem).
Min näsa försöker göra attacker mot mig, men jag tror jag vinner det stora slaget tillslut.
Det gör inte lika ont i mina hals, men det känns(och låter?) konstigt när jag pratar och jag hostar mer.
Huvudvärken är samma.

I övriga nyheter ger jag upp kampen. Om jag minns rätt så är det v.46 som vi ska ha läst ut boken i svenskan, och inte ens jag är så tidsoptimistisk att jag tror på allvar att jag kommer hinna läsa klart 400 sidor till. I alla fall inte när jag har så mycket annat att göra.
Så jag vänder mig till en annan bok, som handlar om en annan resa. En bok som jag påbörjade under sommmarlovet, men som jag aldrig hann läsa klart.


Stop smoking, try a blazer.

I anda med min mors rökavvärjningskurs(långt ord ftw), så kan jag lägga upp dessa bilder, som är reklam för att sluta röka. Jag tycker dom gör bra reklam.







Så sluta röka!
Till och med mamma försöker sluta. Sluta du med. Du vet vem du är.

(Not so much) summertime.



Nose war II




http://www.nataliedee.com/archives/2004/Aug/


Jag kan andas dubbelt så bra idag. Eller ja, efter kriget mot min näsa. Och det är mycket enklare att acceptera att man har ont i halsen när man inte är tät i näsan. En nackdel är dock att jag fortfarande hostar, och att jag får ont i huvudet varje gång jag gör det.
Så jag tvingar mig själv att dricka massor med vatten, för det är min tro att man blir frisk snabbare om man bara häller på med vatten.

Jepp, det var det.

And Michael, you would fall..

Just nu är jag så jädrans trött på mina föräldrar, specifikt min mor.

Det faktum att jag har ont i halsen, hostar, har huvudvärk, är tät i näsan och har den där tunga feberkänslan i pannan och ögonen, verkar ha ingen vikt emot att jag har ett prov imorgon.
Hon tror alltså att jag låtsas vara sjuk för att slippa provet, trots att jag länge gått runt och varit nöjd för att jag vet vad jag håller på med.
Det finns alltså ingen chans att jag bara råkade bli sjuk samma vecka som jag skulle ha prov.

Man kan ju tycka att om jag skulle låtsas vara sjuk så kunde jag ju låtsas vara det inför ett prov som jag inte visste vad det handlade om.

När vi ändå är på ämnet, så är detta ett otroligt dåligt tillfälle att bli sjuk på. Jag ska få klart en labbrapport, ha ett prov, ha utvecklingssamtal, räkna med den jävla derivatan och göra kemi. Sedan ska jag ju läsa dom där texterna i svenskan och i min bok. Och grupparbetet i biologin ska vara klart denna veckan. Känner mig lagom bra just nu. Det faktum att jag blivit sjuk må kanske inte varit mitt fel, men alla får mig i alla fall att känna som om det var det. Så, bra jobbat, alla!

Och en annan sak är ju att det faktum att jag har mycket att göra, mina föräldrar inte litar på mig och att mina arbetskamrater verkar ytterst besvikna på mig och min sjukdom, inte direkt hjälper mig. Faktiskt motsatsen.

Imorgon ska jag i alla fall göra fysik, matte och kemi. Och om Sofia eller Charlotta hör av sig så kan jag försöka mig på biologin igen.

Jag hade tänkt göra labbrapporten imorgon, men den har jag inte tillgång till. Ibland vill jag bara köra en skruvmejsel i huvudet på mig själv.

Och jag blir superstressad över när jag ska göra provet, för jag vill gärna få gjort det denna veckan, men jag vet inte om jag kommer kunna det på onsdag. I och för sig har jag resurstiden, men den skulle jag vilja ägna åt annat. Sedan har jag ju tid över på fredag, men det känns som om jag måste göra provet innan utvecklingssamtalet.

Det är nog säkert att säga att jag inte kommer få någon sömn i natt.
Jag försökte i alla fall.

God natt.


Joaquin Eriksson..

Jag har nu länge trånat efter The social network (dels för att den verkar intressant men till största del för att jag verkligen gillar Jesse Eisenberg), och nu, äntligen, 22 oktober, har den premiär i Sverige.

I övriga nyheter så såg jag Uninvited igår, som hade ett förvirrande slut, men som nevertheless var spännande och ganska intressant.

En annan film jag såg nyss, The Benchwarmers(som visserligen är från 2006), var väldigt rolig.
Men det är den sorts komedi som man uppskattar extra mycket när man har sett, och värdesätter, skådespelarna sedan tidigare.
För Rob Schnider, David Spade, Jon Heder(ascoolt efternamn btw) samt Nick Swardson(♥) var i huvudrollerna. Må så vara Nick inte stod som huvudroll, men i min bok gör han det alltid.

Eftersom jag inser att detta är otroligt ointressant för alla utom mig själv, som uppskattar denna typ av samtalsämne väldigt mycket, även om jag måste vända mig till mig själv för att få det, så kan jag ju lägga in något annat med.

Idol 2010.
Jag har sett inget utav det.
Förutom såklart, när man bläddrar igenom kanalerna och det råkar vara på.
Men just vid detta tillfälle sitter jag och letar efter något bra uppträdande. Hittar inget dock.

Daniel Norberg sjunger bra förutom att det är för mesigt för min smak.
Det enda misstaget Minnah gjorde var att sjunga fel låt. För jag tycker om orginalet för mycket.
Olle...jag har bara tröttnat på den sortens röst helt enkelt, eller så berodde det på den låten jag hörde. Jag fann den tråkig.
Det jag hörde av Elin Blom var inte det vackraste och Alice tog bara inte i tillräckligt.
Trodde jag skulle hitta något klipp, men icke.

Olle ser förresten ut som en blandning mellan Joaquin Phoenix och Lars Eriksson



Keeps the Boogie man away



Jag tyckte det var dags att lägga upp denna låt. Den säger en hel del.

Hemliga önskningar...

Jag funderar på att skriva lite mer om lite filmer och sånt. Eftersom jag gillar det.
Jag hade nästan nästan tänkt att prata in det, då jag vill ha mer användning av min videokamera. Men jag känner mig löjlig nog när jag filmar bland folk och faktiskt har något att filma, så om jag skulle få för mig att filma mig själv så håller jag det nog för mig själv med.

Men anyway, så tänkte jag återuppta syftet med att starta den här bloggen från första början. Att berätta om vad jag tycker om film/musik/spel/böcker/tidningar/konst och bara allmänt.

Och eftersom jag inte visat något intresse för konst här, så kan jag ju börja med det just nu, bara lite snabbt sådär.
I helgen (för en vecka sedan) var jag på konstmuseét för andra gången i år (vi var även på Naturhistoriska= ♥). När vi var där köpte vi med oss lite böcker hem.
Den första var om Leonardo DaVinci, för han är ju, som udnerförstått, helt otroligt cool.
Den andra var en pin-up bok, med pin-upor från 30(40?)-talet och framåt.
Den tredje var en bok med titeln Helvetet. Den ser jag fram emot att läsa.

Men för tillfället har jag bara tid för en bok. Och ju mer jag läser i den, desto mer förstår jag att filmen är gjord för folk som har läst boken. Även om filmen går att förstå ändå, jag har ju själv förstått den säkert fyra gånger.

Sedan vet jag inte om detta är något som gör mig till en extra stor nörd, eller om det är något som alla vill, men jag har en stor önskan att någon gång lära mig alvspråk. Och att skriva Tolkien-style. Problemet just nu är att det finns massa olika varianter, och jag orkar inte hålla på att sålla ut och lära mig och sånt. Det har jag ju fullt upp med ändå.
God natt.


ZacharyQ. Yet again.

Så, för att avsluta. Zachary Quinto. Gay.


(Ofc, för jag är ju en sån faghag)

Mysteriskt.... o.0

Jag har gått runt lite i huset idag och jag har funnit mig själv gillande dom små frågorna, mysterierna om man så vill kalla dom, som jag börjar fundera på.

Igår räddade jag en fluga som satt fast i lite spindelväv, och vid tillfället verkade den inte vilja rädda sitt liv utan låg bara kvar. Men nu har flugan spårlöst försvunnit.
Det får mig att resonera ut 3 möjliga orsaker.

1. Flugan fick tillbaka sin vilja att leva och flög iväg.

2. En hund bestämde sig för att flugor passar perfekt som ett mellanmål.

eller 3, att spindeln ändå fångade upp flugan och åt upp den.

Jag finner alternativ nummer 3 mest spännande. Även om flug-ätande hundar är intressant nog, så är det ju faktiskt så att hundar kan få för sig att äta lite vad som helst. Utom våtservetter.
Men tanken på att den lilla spindeln som gjort den lilla fällan har koll på den, trots att jag aldrig sett själva spindeln (Varför hittar man spindelväv i huset men aldrig spindlar? Är spindlar ninjor?), är ganska imponerande med tanke på spindelns lilla, tja, spindelhjärna.
Att det också skulle vara tillräckligt stark att få med sig flugan är också något imopnerande. För jag bara antar att spindeln i fråga är någorlunda liten eftersom jag aldrig sett den, och eftersom det var ett sådant mesigt litet nät.

En annan mysterisk sak pågår i mitt badrum, just nu t.o.m. Och jag har tänkt mycket på detta.
Hur kan tandkrämen lämna en ring på glasskivan?
Jag förstår perfekt hur t.ex. tvålflaskan kan lämna märken eftersom man tar i den med blöta händer och vattnet rinner, enligt fysikens lagar, nedåt tills det träffar den yta på vilken tvålflaskan står.
Men, nu är det så, och jag har även försäkrat mig om att inget vatten är inblandat när jag ska ta tandkräm, att det finns en liten vit ring på min glasskiva. Mysteriet är ännu olöst.
Så det finns bara ne sak jag kan göra. Ställa tandkrämen på exakt samma ställe hela tiden.



SURVEY.

Nerdfighters survey from the past:

1. Your name: Ellinor Hellborg

2. Your Web page: outercore.blogg.se

3 What have you been up to this past year (please be as detailed as possible, because we actually want to know)?
Going to school, failing a class, acing a class, going to Mallorca, had a birthday, getting psyched
up about International Suit up-day, missing ISuD due to a free day.

4 How much longer do you think you’ll be doing what you’re doing?
Atleast until 2012. Then, who knows (I'll go to university).

5 Why are you doing it?
Because I want to be able to get a job in the future.

6 What do you want to be doing?
Making love.   ..Oh, and money. At the same time.

7 What’s next in your life?
Finishing this term and surviving through the next one.

8 How You Doin’?
My back hurts.

9 What’s the best book you read this year?
Probably the Vampire Diaries, since those are the only ones I remember reading at all.

10 Describe a perfect day?
I wake up and discover that, not only can I become invisible whenever I want to, but I also have the power to trade gender for a couple of hours(when I'm well-rested and fed). I go out in the world, giving people "ninja"-punches and just have a good day. The time also appears to be going in reverse, then you have fun, the time goes more slowly, but the boring classes feels like 5 minutes. After school there is a gathering of some sort and I walk around and everybody is talking about something interesting. I would hit on a girl while as a boy. I would hit on a boy while as a boy. And I would challange everybody to a armwrestle. And win.

11 Assuming that all things come to an end…how do you think humans will go extinct?
Overproducing, leaving no room for other species to survive, and that leading to cannibalism. If the Zombie-apocalypse doesn't get us first, but the result is the same. We will eat eachother extinct.

12 How are you feeling about kids these days?
I do not care for them very much, but I guess that, besides from being more spoiled(atleast in the western world), they are probably pretty much the same. I think not hitting children has had a positive effect.

13 If you were any fictive character, which would you rather be?
Link or Legolas.

14 Ambrozzo tastes better than anything else, what does ambrozzo taste like?
Unicorn

15 If you were a cliché, what cliché would you be?
The awkward outsider who goes through a make-over and becomes super-popular. The make-over hasn't happened yet though.

16 What is your least favorite part of any given day?
The time between realizing you need to go to bed, and the time you actually go under the cover.

17 Do you enjoy science fiction?
Yes. Yes I do.

18 Cheese or Chocolate?
Chocolate. Any day, every day.

19 Where would you live if you could live anywhere?
A house really close to a real town, but still in the woods.

20 What was your first concert?
I don't remember, maybe Markoolio when I was like 7years old or something.

21 If you could start a business that would be instantly successful, what kind of business would it be?An architecture-buisness that only builds houses in an old-fashioned way (design only, not the methods).

22 Invisibility or Time Travel? Time travel would make me able to answe,r for example, religious questions. But since everyone probably would think that I'm insane if I told them I could travel through time, I'm gonna go with invisibility. Which is pretty awesome too.

23 What’s wrong with the world?
Religion and monarchy. And that we blindly follow orders that are given by the "authority". And of course the fact that we are so many.


Another empty house


They say that I'm a dreamer but what else am I to do
When dreaming is the only way I can be with you
And when I wish upon star make it come true,
if only for a second or two.

Another Christmas
Another empty house
Another reason
there is no santa claus

May all your Christmases be white,
though mine are blue.
It's just another Christmas without you.

So let them sing their carols,
and dance around their trees.
And let them all be merry,
but they wont merry me.

It's just another Christmas without you.



Only in Japan...



Dante, the one and only.

Vestibulen, mitt emellan jord och helvete straffas de likgiltiga, genom att tvingas jaga en blank fana, själva jagade av getingar, flugor och larver.

Första kretsen: De okristna, de födda före Jesus, de som kämpade för det rätta men inte hade den rätta tron.
Straffet är ett evigt liv som det på jorden.

Andra kretsen: De vällustiga (sexuellt utsvävande) blåser omkring i en storm

Tredje kretsen: De omättliga tvingas ligga ner i gyttja under regn och hagel

Fjärde kretsen: De giriga och slösaktiga tvingas rulla stora stenar mot varandra

Femte kretsen: De vreda slåss mot varandra i ett träsk och de lata ligger fast på bottnen

Sjätte kretsen: Kättarna brinner i öppna gravar i all evighet

Sjunde kretsen: I den sjunde kretsen återfinns våldsverkarna. Både mot sin nästa, sig själv och mot djur, natur/Gud. De som skadat andra kokas i blod, de som skadat sig själva växer fast i träd (oförmögna att skada sig själva) och de homosexuella (inte alla) samt de som har haft sex med djur, ockrarna och hädarna vandrar omkring i en glödhet öken, utsvävarna jagas av vilda hundar genom en skog.

Åttonde kretsen: De som lurat och bedragit, stulit och splittrat, smickrat och spått, gjort sig skyldiga till ondskefulla, kallblodiga synder associerade till svek straffas här i tio olika underavdelningar (Malebolgia).

Nionde kretsen: Förrädarna mot sina nära och vänner är fast till knäna i en frusen sjö, landsförrädarna till midjan, förrädare till sina gäster till halsen och de som förrått sina mästare är helt infrysta i Cocytos is. Judas, Brutus och Cassius tuggas levande av Satan som är fast i sjöns mitt.


Lite mer än det vi läste i skolan, och en förberedelse på det som komma skall. (På svenskalektionerna menar jag så)



Dödssynder

Jag skulle hamnat i helvetet (enligt de sju dödssynderna) för:

Delad etta
Lättja
Vällust
Vrede

Tvåa

Frosseri
Girighet

Trea

Avund
Högmod

Och för detta skulle jag få styckas levande, kastas i en ormgrop, bli insmord i eld och svavel.
Jag skulle även få äta paddor, råttor och ormar och sitta i en kittel med kokande olja.
Förmodligen skulle jag få sitta i iskallt vatten och rådbråkas(vilket betyder att lemmarnas krossas) med.


Om jag skulle vilja komma med på guds lilla lista, skulle jag vilja undvika färgerna: 

Ljusblå
Blå
Röd

Orange
Gul

Grön
Violett

Vilket betyder att rosa, grå, svart, brun och vitt fortfarande är ok. Silver och guld?

Djur som jag absolut inte skulle vilja vara som:

Get eller åsna
Ko, tjur, tupp eller get
Björn

Gris
Groda

Hund eller get
Häst eller påfågel


Rankning av dygder jag gjort
(?)...

Avhållsamhet
Öppenhet
Medmänsklighet
Ödmjukhet
Tålamod
Flit
Kyskhet


Allt detta är bara de vanligaste synderna/dygderna. Informationen kommer från Wikipedia, so you know it's true.

EH...The list.

Väntar på att min Ipod ska ladda så jag kan gå och lägga mig. Snor denna från min syster.(Som förmodligen inte har gjort den ändå).


Blondiner eller brunetter -  Rödtottar.

Surt eller salt godis

Vanlig Cola eller Cola light

Jay Z eller Eminem

Paris eller London - kan inte franska.

Stockholm eller Göteborg

Kaffe eller te - tacka vet jag sockerdricka.

Adriana Lima eller Miranda Kerr

High heels eller Converse

Desperate Housewives eller Gossip Girl - Eftersom Jesse inte är trädgårdskillen mer och för att Penn är topp 10.

Blåögda killar eller brunögda

Sony Ericsson eller Nokia

Xbox eller Playstation

Utekväll eller hemmakväll - Mmmm, spela..

Julafton eller nyårsafton - Man sitter hemma och får kolla på Kalle Anka, vad mer kan man begära.

Edward eller Jacob - abs.

Ginatricot eller H&M

Britney Spears eller Lady Gaga - Why not.

Personlighet eller utseende

Pengar eller kärlek - pengar är kärlek

Chips eller ostbågar

Storstad eller landet

Hamburgare eller pizza

Kött eller fisk

Hund eller katt

Aftonbladet eller Expressen - har för lite erfarenhet av att läsa tidningar(med nyheter i).

McDonalds eller MAX

Charter eller skidsemester

Sverige eller utlandet - har för lite erfarenhet av att vara utomlands, men Spanien är olidligt varmt på sommaren.

Sport eller nyheter

Hockey eller fotboll - fotbollsfags...pfft...

Ljushåriga eller mörkhåriga killar

Sommar eller vinter

Vår eller höst

Flyg eller tåg

Bil eller buss - meh.

Blue or Pink - om det inte är bandet Blue, isf väljer jag Pink.

Att aldrig mer få äta chips
eller att aldrig mer få shoppa skor - jag måste ju få ha något på fötterna.

Att alltid gå runt och vara olyckligt kär eller att aldrig bli kär

Att aldrig ha en pojkvän eller att aldrig ha några riktiga vänner

Att aldrig mer få skratta eller aldrig mer få umgås med dina vänner

Trapped within a bottle sealed with a broken heart

Såg i helgen The human centipede, Boot camp och MacGruber. Äcklig, upprörande, respektive asrolig. Kan gå in på mer detaljer senare. = Någon annan dag.

Har även sett Glee, VD, BBT, HIMYM, CT och TB. Och TT och LTA och all den andra skiten. Och lite South Park.



Nåt sånt. Eller något. Bjuder på den.

Allmänt.

Så, jag inser att det var ett ag sedan jag skrev här.

Jag har mycket att vräka ur mig, men som alltid så orkar jag inte när jag väl sitter vid datorn.
Så jag drar bara huvudpunkterna:

1. Jag har tröttnat totalt på personer som försöker försvara SD genom att föra vissa argument så som "de vill bara stänga portarna ett tag", "de vill bara ta hand om de invandrare vi har i landet redan", "hatkampanjen har gjort att människor inte blivit rätt informerade". Jag kommer gå in på detta närmare vid ett annat tillfälle.

2. Jag kommer ICKE att fara till Halmstad inom en snar framtid, två timmar resa innan skolan- INTE värt det. Men fick i alla fall spelat LITE Assassins Creed.

3. Jag är så sjukt trött på mode. O.r.k.a. Jag skiter i allt och spelar lite i stället (ge mig Starcraft II).

4. Hur kort var inte Mass Effect 2 då, borde ju ta längre tid att varva det tycker jag.

5. Varför har jag inget PS3? :(

6. 3an- Projektarbete och balen. WWCND?


Och sedan alla vanliga konstiga tankar och drömmar och impulser.
För övrigt mår jag icke mitt bästa. Om det inte hade varit för svenskan så hade jag stannat hemma imorgon. Men nej, inte kan jag svika Charlotta på detta vis.
Kollat lite på Smosh (älskar dom).

RSS 2.0