Kamratstaden

Har varit på banken idag, och satt in lite pengar som jag kände var onödigt att ha liggandes i rummet. Sedan var jag och far och handlade, där jag såg en massa folk som jag kände igen, som t.ex. min mor och moster (för att inte nämna 8 "skolkamrater").
Vill verkligen köpa en ny dagbok, men ugh, jag vill ha en fin en. Har legat och slipat på en jättebra idé jag fick. Det är typ som en filofax-grej, med fickan, men som en bok. Aja.
 
Hade nu tänkt att försöka åka till sjön och möjligen ta ett kvällsdopp. Vi får se hur det går.
Hejdå.

Idag

Var i Göteborg med Jonatan idag. Vill inte ens gå in på hur dagen gick innan det.
 
Vi kom dit vid fyra i alla fall. Det slutade med att jag köpte tre välbehövliga saker, och två som mest var lite kul.
Hade tänkt att ta kort på allt, men kameran i datorn har blivit totalt körd och far gick precis och la sig för natten.
Så det får bli old school-bilder. Med digitalkamera..
 
Jag köpte en väska, två toppar, ett skärp, massa hårsnoddar och ett halsband.
 
Och så köpte jag en liten present till min fina syster, som fyller år snart.
 
Ska försöka få bättre bilder på grejerna i sinom tid. Aja. Godnatt.

En sista bild

Ett av de mest respektabla porträtten av en katt som jag sett.
Godnatt.

H&M-saker

Saker jag vill ha
 

Bajs

 
Just nu kollar jag på Men who stare at goats. Har aldrig sett den innan, och har tyckt att den verkar intressant.
Hade velat vara med Jonatan. Det är en stor förändring att gå från att ses varje dag i skolan och ofta efter skolan, till att umgås flera dagar i streck, men med flera dagars mellanrum.
 
 

Teknik

Min far var så snäll som att stanna till och köpa nya teknikprylar.
En kylningsplatta till den nya datorn, en datorväska till densamme, och en trådlös HDMI-mottagar-manick. Nu verkar det ju dock som om att sistnämnda pryl inte fungerar riktigt, men plattan och väskan fungerar utmärkt.
 

Morgon

Godmorgon.
 
Så jag kollade på True Blood. Det var bra.
Nu kollar jag på lite gameplay på youtube, blandat med lite roliga klipp med. Som t.ex. denna
 

Datorväska

Jag ska välja ut en datorväska, men kan inte bestämma mig. Dessa tre är vad jag väljer mellan. Nu vet ni. Godnatt.
 

Magical realm of Horse Man

 
 

Dagen idag

Jag kände för att sminka mig lite idag, trots att jag bara var hemma.
 
Har spenderat helgen med Jonatan i sommarstugan, vilket var härligt. Vi gjorde inte så mycket..gick på promenader vid havet och kollade på tv. Pratade och så.
Övningskörde med far också. Åkte en hel runda till Ucklum via Stenungsund, och tillbaka via Backamo. Kändes gött.
Hejdå.

Milkshake

Tycker att denna bild var rolig nog att lägga upp här. Haha.

Konstnärlig video

Hade aldrig lyssnat igenom denna låten tidigare, men videon gjorde det lätt :)

Internetkläder

Ugh... Kan inte med att beställa från internet... Aja, får la åka och handla rätt snart.
Detta känns som en helt onödig dag. Jag sitter bara och försöker friskna till. Känner mig bättre idag, men jag vill inte överanstränga mig så att det blir värre igen.
Så jag kollar på Game of Thrones och äter jordgubbar och choklad.

Orkar inte ha kul idag.

Såhär allvarlig känner jag mig idag.


Igår och idag

Kul att vara sjukling.
Jonatan har åkt hem nu, efter en god midsommarmiddag med jordgubbar och grädde som efterrätt.
Vi spelade krocket med, vilket var trevligt. Sedan visade Jonatan att han ännu en gång sina kunskaper då han briljerade (typ) på Vem vet mest (från soffan då).
Tänkte att, eftersom det inte blev någon shoppig idag, så kanske jag beställer hem från internet istället. Några grejer i alla fall. Och eftersom jag också är helt borta i huvudet typ, så har jag inte förstånd nog att göra mycket mer än att stirra på en skärm.
Så jag tänkte kolla på Game of Thrones, trots att jag har så svårt för alla hemskheter det medför. Serien är väl så bra i sig att jag kan stå ut med vidriga, vedervärdiga människor ändå. Men jag kommer hoppa över dom avsnitt jag redan sett, för jag menar, jag behöver ju inte plåga mig själv.
Men nu är det så att Internet inte är på min sida idag riktigt. Aja.

Bilder från när jag skulle möta Jonatan igår... Tog med Tindra på promenaden.


One way

Spenderade större dagen igår på att städa runt om i huset. Fick egentligen inte gjort så mycket annat som jag hade velat. Och så vaknade jag med förkylning imorse... Det var ju kul. 05.58..

Så idag har jag bara rastat hundarna, ätit lite och plockat i ordning på mitt rum. Tog en dusch också. Sedan fick jag ett frysanfall och kröp ner med kläderna på under täcket. Försökte ta en tupplur, men vaknade snart av att min mage höll tal. Så jag gick upp och åt lite till.
Detta känns rövigt. Har täppt näsa och det känns som att någon krupit ner och sandpapprat mina halsmandlar och stämband under natten.

Planen är att Jonatan ska komma hit senare och sova över här. Så ska vi åka och handla tillsammans imorgon.. Men vi får se om detta blir värre, för då orkar jag nog tyvärr inte. Aja, så ka det vara.. Har i alla fall kollat på senaste True Blood-avsnittet. Oooohh.... Nåväl, jag tycker det är bra.

Inte på topp

Morgongos

Satt vid datorn när Lisabet bestämde sig för att det var dags att gosa. Passade på att fånga gullhunden på bild med. God morgon/förmiddag.

Kläder -.-

Jag vill köpa nya kläder, men jag vet inte vad jag vill ha för kläder. Har blivit inspirerad av lite olika saker, men vill inte hamna i någon löjlig trendgrej där det slutar med att man ser ut som alla andra "jag är så unik för jag har en fjäder i min fedorahatt"-personer. Jag gillar den bohemiska stilen, men inte direkt "hippie". Det där får min syster stå för. Men jag älskar också preppystilen...och ja, en jäkla massa annat.
Äh... ska kolla på lite kläder på internet och försöka klura ut vad fan det är jag vill.
Känner mig som ett ytligt rövhål. Aja, ibland får man vara det med.


Bild från förra året. Hos brodern i Grästorp.

Från igår


Snow White

Här är bilder från i onsdags, när vi var på bio.



Photoshoot

Kan inte låta bli att lägga upp dom här. Dom är från igår. Ak har redan lagt upp dom på sin blogg, men ja, som sagt.




Veckan som gått...

Ugh... Nästan en hel vecka har gått nu ju.. Och jag har fortfarande inte gjort något vettigt alls känns det som.

Var på bio i onsdags, med systra mi och Jonatan. Vi kollade på Snow white and the huntsman. Jag tyckte den var jäkligt bra faktiskt, även nu i efterhand. Var inte säker på att en snövit med underbett och Twilight-historia bakom sig skulle funka, men att se henne med nya ögon (och när hon inte har mörka linser) gjorde susen. Jag både accepterar och lite smått hyllar hennes imperfektioner (även om jag kan tycka att snövit ska vara nästintill "felfri"). Men det bästa jobbet gjorde Charlize Theron. Att hon var snygg och kan se bitchig ut, det visste jag, men det fanns stunder då man fick direkta flashbacks till barndomens disneyversion. (Sen tyckte jag om att se Nick Frost som vad jag antar var Butter)

I torsdags var jag och Jonatan på Lödöse museum. När vi kom dit började även en konsert på övervåningen, så vi fick bakgrundsmusik till vistelsen. Jag hade på mig en löjligt för stor hjälm, och Jonatan erbjöd att ta kort, men ve och fasa, jag hade glömt mobilen! Nåväl, nästa gång kanske.

Igår, fredag, sminkade Anna-Karin mig(och stylade och tog kort), och det blev rätt lyckat. Hon har redan lagt upp lite bilder, men även jag tänkte lägga upp lite.

Från balen

Jag och Jonatan på balen.

Juni 6

Har spenderat de senaste dagarna med Jonatan och hans skadade fötter. Sedan studenten har han inte kunnat ha haft skor på sig. Att kalla det för skavsår vore en grav underdrift.

Egentligen, varför har inte de mörka varelserna i Narnia lika stor rätt att härska över landet som de ljusa? Det är ju inte som om dom är medvetet såna, förmodligen har dom ju bara blivit födda till vad dom är. Borde inte majoriteten av befolkningen få forma samhället till så som dom vill ha det? Och varför ska alltid mörkret vara så hemskt? Det kanske finns kvalitéer med mörkret som vi inte får se eftersom man bara fokuserar på det goda med ljuset hela tiden.
Fast det klart, det är ju alltid så att ljuset vinner. Ljusstrålar kan krypa sig in i minsta lilla vrå, men man kan aldrig föra skuggan över ett upplyst område...om du fattar. Aja, sidospår.

Eftersom Jonatan inte har kunnat gå ordentligt med varken strumpa eller sko på sig på ett par dagar, så har inte heller jag gjort något speciellt. Även om picknicken idag hade varit kul att gå på, så kändes det inte rätt att lämna honom till sitt öde.
Nåväl, nu är han ändå hemma hos sig, och jag hos mig. Så det kretsar funderingar över hur jag ska planera nästa vecka och resten av denna veckan.

Något som jag gärna vill göra är att gå till sjön. Tyvärr krävs för det att det är fint väder i ett par dagar, innan man kan bada på riktigt. Sen vill jag gärna till sommarstugan med, men ja, jag vet inte hur det blir med det just nu. Ska lägga upp någon bra plan för det.

Såg på Emil i Lönneberga på Jonatans befallning förut idag. Hejdå nu.
Ps, såhär ser datorn ut

Studentbilder

Lilla Tyra

Förberedelser

Två jävligt glada studenter

Förvirring över flaket

Glad Robert

Angelica, Alexandra, Jag och en liten Linus i hörnet

Anna ser så heroisk ut...


Löjligheter

Mer löjligheter med kameran.



Har väl egentligen inte åstadkommit något idag heller... men har tagit en välbehövlig tupplur på typ två timmar. Och så har jag spelat lite. Har kommit fram till att det ska köpas väska, mus och datorbräda till datorn inom snar framtid. Dessvärre innebär det att jag måste till någon affär, och det innebär att jag förmodligen måste duscha och det orkar jag inte :/
Såg att Sofia + grupp åkt och hängt med the hives. Såg rätt mysigt ut. Hade varit coolt att kunna se dom i ögonen och säga ett par sanningens ord, men jag är på mitt skyggaste humör just nu. Det kan vara folktätheten som omringade studenten som fått eremiten i mig att krypa fram...eller tillbaka kanske man ska säga.
Aja. Hejdå nu.

Diablooooooo

Ska installera Diablo II på den nya datorn nu. Känner mig alltid som ett barn när jag gör det...
Vill gärna ha Diablo III, men det är kanske inte helt rätt tillfälle nu. Ska förmodligen slå klorna i det inom en ganska snar framtid. Aja...
Ooo... nu börjas det.

 

Ja...anyway... ska kanske spela lite strax då. Hejdå.


Idag då då

haha, jag har nog de mest awkwarda armarna/händerna... tror inte dom ser graciösa på någon bild jag någonsin varit med på... men det får man väl leva med.

 

Tagit studenten nu då... Det är ju kul och allt. Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Egentligen borde jag ju plugga körkortsteori och övningsköra som fan, men idag har jag gjort nytta i trädgården istället. Hjälpte mor att bära träpallar genom hela trädgården. Lite tungt, men gött att få gjort något.

Hejdå nu.


RSS 2.0