Floating Sishead



Jag älskar detta stora flygande huvud ♥

Gamla Cosmo

Hade totalt missat att det är första advent idag...

Så, idag har jag hittills bara slått in julklappar och vältrat mig i snyggheten hos Jensen och läst lite. Känns som om det är något jag vill skriva ner, men jag kan inte sätta fingret på det, så jag lämnar det så länge.

Hm, något ämne idag? Tror inte det, jag ska försöka vara så nyttig som möjligt idag.


It goes thumping like this.

Det är lite tråkigt (samtidigt roligt) att allt egentligen handlar om sex. Jag menar, allt människor gör är ju för sex. Och det är ju inte så att om man tog bort sex, så skulle vi inte ha något att göra, för vi har ju nästan oändligt med tidsfördriv. Men alla våra handlingar leder ju indirekt till det (eller ja, i vissa fall gör det ju inte det).

Man klär sig i kläder som ska förmedla ett visst budskap, och även om budskapet kan variera lite, så är grundprincipen samma. Det spelar ingen roll om man är klädd i punkkläder eller barbieoutfits. Såklart vill man ju uttrycka sig själv genom kläder, men detta gör man ju för att folk ska se hur man är så att personer med liknande(eller bara personer som gillar sånt) ska lägga märke till en och bli attraherad av en. Det är samma med hår och diverse andra saker som har med utseende att göra.

Vissa saker kan man tycka att man gör för sig själv, men egentligen är det ju för att man ska känna sig bättre, och det vill man ju dels för att man är egoistisk och för att man vill attrahera andra personer. För ja, det är ju så det är. (Förutom i Twilight, då alla attraheras av allvarliga, tysta och socialt okompletabla personer)

Det finns inget som man kan påstå att människan inte gör som inte ska leda till sexuella relationer.
Vi äter och sover för att överleva. Vi vill överleva för att vi har en vilja att leva, som är baserad på viljan att föröka sig. Man jobbar för att ha råd med mat och diverse saker man köper för att imponera på folk (kanske bara sig själv). Man går till olika ställen beroende på vilka intressen man har, för att träffa folk.

I slutändan är allt om förökning, och det är kul att stanna till och se vissa saker som folk gör för att få föröka sig. Och allt detta gäller ju givetvis inte precis alla. Asexuella är t.ex. uträknade.

I'm out. Hejdå.


Aw, man! (The Blitz)

Aww... Nu måste jag vänta på nästa avsnitt! Jag vill inte. Åh, jag vill veta vad som händer NU. Och jag vill inte att den där killen ska sluta vara med, han såg ju ut som en porrskådis. Två dagar innan jag kan se nästa avsnitt av Walking Dead... Funderar på att se ett avsnitt av SPN innan jag går och lägger mig bara för att glömma lite. Men först ska jag se lite gameplay.

Hm... Har inte spelat än, var så inne i serien så jag glömde bort det...


(Anti-rök reklam)

Yeah. Right.


Funderar på att sätta mitt namn på alla bilderna, men meh, känns lite overkill.

Walking Assassin Dead Creed

Idag har jag plockat i ordning på mitt skrivbord :D

Och jag har kommit fram till att jag har för lite plats för mina saker. Jag funderar på att ta över min systers gamla rum... Så på lovet ska jag (om inte tidigare) rensa min gaderob, udner min säng och allmänt ransaka vad jag kan ta bort från rummet.

Annat ämne nu då. En sak som är lite kul är ju musik. Specifikt den musiken som kan få en att ändra humör bara sådär. Jag blir galen av Kansas. Det är helt sjukt hur mitt huvud bara kan poppa till och bli, ja, galen. Det finns vissa låtar som gör så med mitt huvud och an av dem är en Kansas-låt. Sedan har vi en låt som gör att jag, oavsett vilken situation, blir otroligt nedstämd och melankolisk. Och jag blir alltid peppig av The Hives.
Det finns dock inte någon låt som alltid gör mig glad. Inte som jag funnit än i alla fall.

Nu ska jag kolla på The Walking Dead. Sedan ska jag nog spela lite Assassin's Creed II. Sen får vi se.


Så kan det gå.

♥ I'd ask the world



Lite bilder från 1938/1939 . Jag älskar historia.

POKÉMON!



Okej, efter 7 gånger är den fortfarande bra. Dessutom är videon väldigt underhållande oavsett om man har sett orginalet eller inte. Den är till och med bättre än Harry Potter-låten, om jag får uttrycka mig så starkt.

Harry Potter rappar.



Ni som gillar Harry Potter borde uppskatta denna. Det gör jag, även om jag kände mig lite förolämpad av kommentaren om hober.

♥? o.0 What?

Jag håller på att bli blödig. Det har jag sett tecken på under hela denna dagen.

För det första så var det min dröm då, men ja, det behöver vi ju inte gå in på.

Sedan kom jag på mig själv med att beskriva en manlig karaktär i en serie med snäll och "söt". Jag hann inte säga det, hann stoppa mig innan. Som tur var.

Sedan blev jag nästan emotionell när jag kollade på en serie och dom änna höll tal.

Men det största tecknet har varit mina återkommande tankar. Och usch, jag hoppas att det försvinner till imorgon och att det bara var mitt dumma undermedvetna som fick mig att tänka på sånt. Ju mer jag tänker på det ju mer hoppas jag.

Blä, jag skrämmer mig själv.

what? drömmar.

Jag försöker skriva ner mina drömmar (de som är någorlunda sammanhängade och intressanta), men det tar väldigt lång tid har jag märkt.

Och jag har märkt att jag aldrig drömmer något förutsägbart. Meh, kanske indirekt men ja, jag blir alltid lite smått konfunderad när jag tänker på vad jag drömt.

Idag blev det ingen skola för mig, jag hoppas att jag inte missade så mycket. Här hemma gick tiden otroligt fort och det enda jag egentligen gjort är att städa diverse rum i huset, hjälpt AK och ätit pannkakor. Jag ska slå in julklappar strax tänkte jag, men först vill jag skriva ner den där drömmen. Det tar emot lite dock och jag vet inte om jag kan med riktigt.



Hyrule nästa?



Läppar, näsa och öra och voilà! En alv! En Link-ig alv dessutom.

Skorpan

Dans idag då.

Såg Wolverine för första gången igår. Den var väldigt bra enligt mig. Jakten efter Diablo fortsätter.

Det var något jag skulle skriva om. Men så började jag läsa och nu är det borta. Så här är en jätterolig bild, som jag skrattar åt varje gång jag ser. Och nej, det är inte photoshopat. Det är Skorpan, när hon fick ett getingstick i nosen för två år sedan.


Snölykta 1,5

Nu har jag lyckats dra min syster med mig ut och vi har färdigställt 1,5 snölyktor.

Så resten av kvällen blir läsa, matte(el. fysik) och zombieserie :D Jag visste att det bara var en fråga om tid. Yey ♥

Lite sköna bilder.


Blondering och 3-1



Snökaoset orsakade en inställd resa till Karlstad :(

Men jag tröstar mig med våfflor, blondering och J2.

Ett plus är det faktum att Frölunda vann, även om vi inte kunde uppleva det på plats.

TN Vs. STM !

För skojs skull, låt oss titta på likheterna mellan Twelfth Night, en av Shakespeares komedipjäser, och filmen She's the man, en komedifilm med Amanda Bynes i huvudrollen.

Okej, låt oss börja med att förklara vad båda dessa underhållnings..grejerna handlar om.

HANDLING

Twelfth Night handlar om en kvinna som har en tvillingbror. De blir separerade av en båtkrasch och kvinnan kommer till ett ställe där hon möter en kapten som berättar om en hertig som trånar efter en vacker kvinna. Men denna vackra kvinna har svurit att inte gifta sig eftersom hon sörjer sin döda bror.
Huvudpersonen förklär sig till man och börjar jobba åt hertigen, och får till uppgift att ge hertigens kärleksförklaringar till hans älskade. Men sen blir den vackra kvinnan blir förälskad i den utklädda kvinnan, och den utklädda kvinnan är förälskad i hertigen.
Tvillingbrodern anländer till platsen precis i tid att bli friad till av den vackra kvinnan, som inte kan se skillnad på honom och systern i manskläder. Den utklädda kvinnan tar av sig sin manskostym och hertigen inser då att han är förälskad i henne. Det slutar lyckligt för alla (nästan).

She's the man handlar om en tjej som har en tvillingbror. De blir separerade då han åker iväg för att följa sina drömmar, och hon får ta hans plats i skolan. Hon klär ut sig till kille och får reda på att hennes rumskompis är förälskad i en vacker tjej, men denna tjej är inte direkt intresserad av någon.
Så huvudpersonen gör ett avtal med sin rumskompis att hon ska hjälpa honom få tjejen han är förälskad i, om han hjälper henne bli bättre på fotboll. Det slutar dock med att den vackra tjejen blir förälskad i huvudpersonen och huvudpersonen blir förälskad i sin rumskompis. Tvillingbrodern kommer tillbaka precis i tid att få en kärleksförklaring från den vackra tjejen, som inte kan se skillnad på honom och systern i manskläder.
Den utklädda tjejen tar av sig sin manskostym och rumskompisen inser då att han är förälskad i henne. Det slutar lyckligt för alla (nästan).


Låt oss gå vidare till

NAMN

I Twelfth Night heter huvudpersonen Viola, hennes tvillingbror Sebastian och hertigen kallas Hertig Orsino (eller 'Duke' Orsino på engelska). Den vackra kvinnan heter Olivia.

I She's the man heter huvudpersonen Viola, hennes tvillingbror Sebastian och rumskompisenheter Duke Orsino. Den vackra tjejen heter Olivia.



Förutom det mest uppenbara som huvudpersonerna, har även birollerna likheter.

Malvolio- En torrboll som försöker uppvakta Olivia.
Feste- Narren som vet mer än man skulle tro kunna tro.
Kaptenen- En snäll man som hjälper Viola klä ut sig.
Sir Toby- Olivias farbror.
Andrew- Vän till Sir Toby.
Antonio- Sebastians vän som förmodligen är kär i honom.

Malcolm Feste- En töntig pluggis som försöker få Olivia att gilla honom, och som är den enda som räknar ut att "Sebastian" inte är den han säger sig vara.
Paul- En vän som hjälper Viola klä ut sig.
Toby- Dukes vän.
Andrew- Dukes vän.
Monique- Sebastians flickvän.

OCH

En snabb grej med Antonio. Han blir nämnligen bortsläpad i slutet då Sebastian(Viola) säger att han inte känner honom, eftersom Viola aldrig sett honom innan.
Monique blir dumpad av Sebastian(Viola) på en offentlig plats, eftersom Viola hatar henne.




Hemma nu

Äntligem hemma och på plats och allt det där. Bussen var menad att lämna skolan 15.17, men dök inte upp förrän 15.34.... :(
En positiv sak var ju i alla fall att vi körde förbi 600:an på vägen och blev lite nöjda. Att alla missat 600:an var ännu ljuvare att höra haha.

2009/ "==)


2008/ "==(



2007 Maj-December


Dansningar

Tema: Dans.

Här är några härliga dansbilder


Dans.

Dagens tema: Dans.

Detta är något som jag aldrig riktigt förstått, men inte tänkt på så mycket förrän på senare tid.
När tänker dans, så tänker jag att man antingen rör sig till musiken för att det är kul, eller att man uppträder med en koreografi på någon slags scen.
Jag har t.ex. full förståelse för Americas Best Dancecrew.

Men jag har aldrig förstått varför folk vill dansa tillsammans i par. Det är så konstigt. Varför känner människor behovet av att röra sig när de hör musik, och varför har de bestämda rörelser som dom gör till en viss typ av musik för att det ska se bra ut? Och att bjuda upp sen.

Jag menar, till vilken nytta? Vad vill vi få ut av denna handling?

Ju mer jag tänker på detta fenomen, ju mer insnurrad blir jag. Jag tror inte att jag kommer förstå detta någon gång, men om någon vill försöka lära mig, varsågod.


Kändisar ser ut som andra kändisar


The situation:


Butters ♥

I don't need to aim. Aiming is for babies...and people with ability.


Om det är någon som är bedårande så är det Butters.





The rest will follow


Klassiker, älska 90-talet ♥

Sweet escape

Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape Sweet escape.

♥Cynaide♥


M. Jag. Vet inte. Jag vet inte hur jag gör. Och jag fryser som en galning.

Wuägh.

Äntligen har jag ätit lunch. Eller ja, bulle.

Tandläkarn. Suup.

Så nu gäller allt annat.


Så känner jag mig just nu

Axis of Awesome


Som min lärare visade idag på lektionen. Två australiensare som spelar musik och sjunger. Och Benny.




You're my best friend

Klicka på Play och scrolla genom bilderna. Denna går dels till Alexandra, men mest till mina strumpor. Ni finns alltid där för mig.



Teeth!

Ska till tandläkarn imorgon. 13.40, så jag kommer att missa *kollar schemat*...lunchen, svenskan och engelskan. Aja, jag antar att det inte händer så mycket i svenskan ändå och i engelskan ska vi väl bara skriva om boken vi läst.

12.26 imorgon. KOM IHÅG DET!

Bäst jag skriver upp det på handen för säkerhets skull...

Anyway, det var allt. Jag ska icke glömma min iPod imorgon.


Cartoons


Blowflies


(I'm such a pro...)

Dagens


When in Rome

Så igår såg jag When in Rome. Det mest positiva, förutom kärleksintresset, var skådespelarna.
Det var som huvudroll Kirsten Bell


Men bi-rollerna var mer intressanta tyckte jag, eftersom dom bestod av bl.a Danny DeVito, Will Arnett, Jon Heder och Dax Shepard.



Rolig intefakta: Mina favoritfilmer med dessa skådespelare är (i kronologisk ordning), Batman Returns, Let's go to prison, *kan inte bestämma mig*...förmodligen Blades of glory eller nej åh, jag vet inte. I alla fall, slutligen Without a paddle. Ha överblick med att Dax är med i Let's go to prison och att Will är med i Blades of glory..

Anyway... Filmen i sig var trevlig, sådär romantisk komedi-ig som romantiska komedier brukar vara. Ja, man kan förutse allt som händer och jag stör mig på att det finns brister i handligen, speciellt mot slutet. Men hur som helst så görs det upp för genom den här killen.

Josh Duhamel. Det som jag egentligen fastnade för var rösten, men han har ju andra egenskaper som kan attrahera individer av diverse kön och sexuell läggning. Hans val av partners är dock något bristande, men det behöver man ju inte låtsas om.

Nåväl. Är man ett fan av romantiska komedier och gillar att se massa män springa runt och vara knäppa så är detta en bra film för det.

Och om man gillar män i mångfald så kan jag ju tipsa om Beauty and the briefcase. Fast egentligen inte. Ugh...den var inte bra. Ja, om man inte gillar filmer som är plågsamt uppenbara och har ett sjukt sliskigt slut det vill säga. Plus en varning för dom som inte tycker om Hillary Duff, hon är huvudrollen. Hon var dock det minsta problemet med den filmen. (SN:Matt Dallas,Jamie Pressly,Jennifel Coolidge,Chris Carmack,Amanda Walsh och Michael McMillian)

Hejdå.

Twilight all up in my grill

Så, idag såg jag Robert Pattinson. Igår såg jag Kirsten Stewart och i onsdags såg jag... Den här killen


Så, ja... Det var la allt.
(Visserligen hade jag redan sett Adventureland, men jag säger inte nej till Jesse Eisenberg)

Little Ashes

Jag såg just på Little ashes. Den var bra, mycket bättre än jag trott. Robert Pattinson är en bättre skådespelare än jag uppskattat honom att vara.

Men sedan kan ju själva handligen i filmen ha gjort så att jag blivit temporärt förblindad.

Den handlar om Salvador Dalí. Men mer än det så handlar det om hans kärlek Frederico Lorca.
Nu vet inte jag hur mycket hitte på som försegick i skapandet av denna film, men hur som helst så är filmen definitivt sevärd. ..om man inte har något problem med att se lite kyssar mellan män, eller har något emot smala, spetsiga, uppåtpekande mustascher.



Jag vill gärna se en komedi just nu, men det verkar som om den enda som är värd att testa är en till film med Robert Pattinson i, och jag vet inte hur mycket jag tål på en och samma kväll.

För övrigt så sitter jag och studerar derivata. Via Youtube. Det är en fantastisk tid vi lever i.

Chucky m.fl







Konst

Lite konst



(För övrigt så är alla bilder liknande denna hemmagjorda, verkar inte som om det har framgått)

Jules Seth Matt and Brittany.

Igår var jag hemma hos Charlotta. Vi kollade på Get him to The Greek. Den var väldigt rolig, speciellt om man har sett Forgetting Sarah Marshall innan. Jag ♥ Russel Brand.
Men vi såg också ett väldigt intressant program om homosexualitet på 1700-talet. Jag visste inte att det fanns gayklubbar på den tiden, men tydligen fanns det några få. Och tydligen hade män på den tiden en förkrlek till att låtsas vara kvinnor på väg att föda.
Just nu sitter jag i Halmstad. Vi har precis tit och kollat p "I min vildaste fantasi" (She's out of my league), den var bra. Shuttle är på nu, en rätt löjlig skräckfilm, iaf hittills. Tydligen finns det delar av stan som inte har täckning i USA.
Hejdå.

Internet's a BITCH!

Internet är en jävla bitch idag alltså. Ugh. Det har tagit över en timme nu, och äntligen kan jag göra detta inlägget.

Waaah, orka.

I alla fall. Jag ska äta frukost, packa lite grejer och göra mig i ordning. Sedan ska jag ta bussen till Göteborg. Efter det ska jag ta tåget till Halmstad. Efter det kommer jag förhoppningsvis kunna pusta ut lite. Och efter det måste jag prata med min syster om de intensiva drömmaran jag hade i natt.


Human centipede Vs. Edward Cullen



Den mest ovärda tatueringen. Nästan ever.
För detta är de värsta tatueringarna ever.



...EVER.

RSS 2.0