Spanien är ett land där man dansar tango



Det är jäkligt skönt att vara tillbaka i Sverige. Spanien i all ära, men nog fan äre kaos där.
Värmen, människorna, trafiken.
Fast det är ju också det man tycker om när man är där. Jag är väl för mesig för att klara av det på heltid bara.
Hejdå

Jahahaha


Namn

Mansnamnet Esbjörn är ett nordiskt namn sammansatt av ordet as, som betyder "gud", och björn. Det är en en variant av det fornnordiska Asbjörn. Den danska formen är Esben, den norska Espen.

Namnet har aldrig varit speciellt vanligt. Under senare halvan av 1900-talet har i genomsnitt endast cirka 5-10 personer om året fått namnet som tilltalsnamn. 31 december 2009 fanns det totalt 1 802 personer i Sverige med namnet, varav 543 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 6 pojkar namnet, varav 1 fick det som tilltalsnamn.

 


Här är brev från gaffelgrabben

 

Hoppas du minns........


SPN-TSAS? Anyone?

Jag har ett minne av att det finns ett Supernaturalavsnitt som heter The sun also rises... men är det bara så att jag är galen? Hjälp mig.

Jag har märkt att tiden går långsammare än vad den gjorde förr när jag satt ensam...

Ni vet, för en lång lång tid tillbaka sen, så satt jag till 99% ensam hela dagarna (när jag inte var i skolan). Då tycktes jag inte hinna med någonting på en dag... Men nu, när jag likt en katt, eller ett marsvin, vant mig vid att inte ha tid att sitta här ensam, så känner jag att tiden inte alls går lika fort längre.. Som en liten belöning till mig själv sådär.
Är det någon som någonsin förstår vad det är jag skriver här? Aja.


I am the



Guh... Har kollat på HIMYM och Glee nu, har ju missat lite det senaste. Glömde ansöka om ledighet igen, och detta skulle ju såklart dras upp.
Avskum. Såg på Disneydags imorse, Ariel. Kom fram till att Sebastian är en riktigt missbildad krabba. Seriöst. Tänk att möta en krabba som såg ut så...Och som inte ens går i sidled. Missfoster.

Hejdå.

Inte i stugan

Hejhejhejhej. Hej.

Här är en bild på Lisabet i full fart.



Jag sitter ju här, ensam och övergiven.....

GRANDMA WHAT WAS IT LIIKE


Allmänt

Här har det vart noll action ser jag nu.

Så här är en bild på Charlotta när hon grillar mat!


RSS 2.0