Godnatt.

 
Har blivit introducerad till en ny upplevelse, eller i varje fall en otroligt ovanlig upplevelse: En poplåt där texten är bättre än vad melodin är svängig. Det vill säga, jag gillar texten, och vill gärna tyck om låten, men arrangemanget är bara inte bra. Inte tillräckligt bra för texten i alla fall.
 
Nu vill jag inte få det att framstå som om att texten är något mästerverk heller såklart, men det är lite olyckligt när man vill höra texten sjungen och framförd på ett helt annat sätt. Speciellt när det inte finns någon som tagit sig an just denna låt i annan tappning.
 
Aja. Sånt är livet. Får väl hitta någon fin melodi och trycka in texten i den och låtsas som att allt är bra med världen. Fast man gråter inombords och knyter näven i fickan.
 
 
 
Det var längesedan jag gjorde en sånhär, men det gick ju okej tycker jag.
 
Är sjukt trött just nu, så ska sova.

Hear ye hear ye

Uppdatering: Öppnade dörren och insåg att det redan var full snöstorm på gång. Hoppas att det håller i sig under natten och att det blir riktig frost imorgon! Bryr mig inte om att jag kommer behöva köra bil och vänta på kollektivtrafik, jag gillar riktigt vinterväder när det är vinter.

It's the most wonderful time of the year

Måste köpa julklappar.
 
Vill köpa lite böcker också, men jag har så många redan som står på kö så jag kan liksom inte med. Ska spela Fallout som fan i helgen. Lyssnar på Bing Crosby, Otis Redding och Judy Garland för att svepas med i julstämningen.
 
 
Bara att vänta in snön också.
 

Motivation

Jag har absolut ingenting intressant att skriva egentligen, men.
 
Hade tenta idag. Kommer få göra omtenta på den. Helt ärligt så bryr jag mig inte, jag brydde mig inte tillräckligt för att plugga och jag brydde mig inte tillräckligt för att ge ordentliga svar på det jag kunde. Apati utan dess like, men det gör inget för jag bryr mig inte om att jag inte bryr mig heller.
 
 
Orkar inte gå på tentaöl heller, orkar inte umgås med människor. Gjorde det i söndags, och jag repar mig fortfarande. När jag säger repar mig, så menar jag inte att det var jobbigt eller något, för det var jättetrevligt med lussekatter och bingolotto, men jag återhämtar mig genom att vara ensam ett tag.
Och när jag säger ensam så menar jag att Jonatan kommer förmodligen hit ikväll.
Hejdå.
 

RSS 2.0