Helgen

Har rensat min garderob idag... Det blev 6 XL-kassar och en vanlig kasse med saker som ska bort.
Det värsta är ju att det fortfarande är överfullt i garderob lådor och på dörren, vilket gör mig lite förbryllad. Hur fick det plats innan liksom?

Igår övningskörde jag på gamla E6. Det var lite läskigt att köra på en "stor" väg, även om det är ytterst lite trafik på den. Känns som att jag inte hör hemma i trafiken, som att jag fortfarande är ett barn. I alla fall så blev det tydligt att det är backning och vändning som jag behöver öva på.

Allt för att undvika att ta tag i mitt projektarbete.... Har mycket att göra imorgon. Egentligen är det inte så svårt, man ska ju bara finna svar på sina frågor i syftet, men det är ju att ta tag i det och börja som tar emot så jävligt.

Önskar en god natt. Hejdå.

Johnathahn



Har inte träffat Jonatan på hela helgen... Ser fram emot imorgon :)

Självständigt liv.

Hade nog den mysigaste alla hjärtans dag inom tre länders radie.

Jonatan kom hit och tog med sig film, och jag hade förberett uthuset och varit och handlat ännu mer film. Så vi kollade ju såklart på en film som vi redan hade här från början, haha.

Försökte göra en fin bild, men misslyckades... så går det när man arbetar med paint.

I alla fall så hade vi det bra. Nu är det lite tråkigt, för han är inte här.... Vilket egentligen innebär att jag ska göra skolarbete. Men den här dagen har jag spenderat på att lägga undan, hänga upp, leta upp och tvätta tvätt. Sen har jag ju tagit hand om hundarna med. Var ute med dom i trädgården två och två och lekte med dom. Efter det letade jag efter mat i frysen, eftersom jag var ensam hemma. Det slutade med att jag rensade ut en del av den.

Så nu sitter jag här och tänker på att jag ska göra fysikrapport och engelskatext och säkert en massa mer som jag förträngt nu för jag skulle bli sjukt stressad om jag tänkte på det. Aja, nu kom AK hem.


Sparsam omfamning. Konstnär: Jonatan Corneliusson

Februari.

Sitter och tittar på en blogg käraste Jonatan brukar läsa. Eller ja, skummar igenom lite. Är inte insatt i den och det känns konstigt att ens kolla på den. Lite förbjudet sådär.

Vaknade av att Lisabet ylade. Det är ju alltid en trevlig start på dagen.

Såg på Psycho för första gången i lördags. Jonatan var glad tills efteråt, när han insåg att han nu inte längre kan reta mig för att jag inte sett den. Men vi har ju fortfarande massa andra filmer att beta oss igenom, så han blir säkert munter igen.

Var inne på Sceniska.wordpress.com och kollade in Charlottas fina inlägg. Lite tråkigt att min bild på Draca inte kom med bara, men man kan ju inte få allt.

Har rensat ut en hylla i min bokhylla idag. Så nu ser det mer ut som en riktig bokhylla, och inte bara en hylla med massa små prydnader på. Frågan är ju vart jag ska ställa skiten som blev över nu bara.... Hm, ska nog råna mor på en låda...

Söndag

Är väldigt oren just nu, så jag ska strax ta en dusch. Kollade på Vampire Diaries precis och UUUUUUUgh -.-''''' Varför... Aja. Nu ska jag fortsätta att kolla på serier. Hejdå.

Du ser ut som jag på söndagsmorgonen.

Det känns konstigt att man liksom smusslar och nästan gömmer saker som man egentligen borde skryta om. Men aja, det är något som måste göras, och det är inte något som måste vetas av andra.

Har nu läst följande böcker detta år:
½ Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann
Blod och död
Skuggan över byn

Lånade, via Jonatans lånekort, Brave new world idag. Det är fantastiskt vad man inte kan få ur honom när man frågar om vilken bok han läst och tycker var bra. När man sedan väljer en bok man själv känner att "ah, den här blir nog bra" så kommer det allt fram att han läst den och tyckte den var bra. Kanske vill han inte beröva mig känslan av att hitta något själv, men jag tror nog att det snarare är så att han är bara vill vara elak.

Skämt åsido.

Här kommer en första del av den sporadiska serien "vad som händer på svenskalektionen"

Teklov Konstnär: Ellinor Hellborg


Eftersom böcker och musik är omöjligt att hitta.

Ugh... så här kommer ett till inlägg, bara för att jag är dum i huvudet idag.



Åh, och jag lyssnar på Kung-Fu Fighting nu. Det är ju bra.

Listan


RSS 2.0