Black math

Aja, detta funkar ju i alla fall inte.
Först krånglar Internet, sen när jag fick igång det så krånglade It's Learning, sen när det nästan funkade, så börjar Open Office krångla som en motherfucker. Så nu skiter jag i allt annat och fokuserar på kemin tills jag ska sova.
En väldigt bra bra låt av White Stripes, som gått om och om igen hos mig.



Kläder kom idag. Dessa.



Känns som om jag inte gjort nåt vettigt den här jävla veckan. Speciellt inte sovit. Jag har fof kvar labbrapporter, sh-redovisning, kemiprov, städning, header, cykel, promenad, sömn, matte och fysik. vill bara lägga mig i min säng och ligga där i nån vecka...
Dra åt helvete med allt.

And if I catch you coming back my way I'm gonna serve it to you

Helvetes jävla FANSKAPSHORAJÄVELFITTAKUKOCHALLTANNATJÄVLAJÄVELSKAP FANFANFAAAANANANFANfnA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vill bara att allt ska dra åt helvete!

igår kunde jag inte lämna in arbetet för jag hade så jävla bråttom och datan krångla som en jävla invalid surkärring till dörrvakt! så nu kanske jag får IG pga av det, eller i alla fall sämre betyg! ÅH jag orkar inte byr mig!!!
sen så skulel jag skicka ibnte en3e jävla labbrapport som jag glömt av, men så funkar inte ens Internet! sen så fixar pappa det men så funkar inte fucking it's learning så jag kan ändå inte skicka in det!!!!!!!!!!
så nu har jag spenderat hela jävla dagen åt detta och så kan jagh inte ens skicka in fanskapet.FYFAN vad jag inte orkar mer!!!!!"1
har sån jävla lust att bara bryta tangentbordet över dataskärmen och slå sönder skiten!
fanhelvethjävklafitthotrakukanusknulliprästenshävlarövhåldraåthelvete!!!!!!!!½!!

ska flörsöka skircva ut helbetesskiten men jag orkar inte vela mer. och intygen kemi för hjelbeklgkmjgvgdfwergj ririsdfhklgjnlpef'äågjölasdö!!!!
så jävkla trött och villbara sovam nekan ju itne för jag måste jgöra jävla kemi o städa och fran o hans moster!villbara skita i allt oich styicfka härifrån just nu.

Ska försöka fixca hjävla horskiten sen ska jag göra så mycket kemi jag kan sen ska jag fan sova och imognerskajag fan komam tidit till skolan och snacvka fan inte om dxet jag rivetr huvudet av den som påkerar att jag tar fel buss på morgonen!!!!

Har lyssnat på White Stripes hela dagen. Jävligt gött.
HEJDÅ jäbvklafitthorakukfanskapUUUUGHH!!!!

Klassikerdags!

Hahaha dags för klassiker!





Och en lite sjukare variant av "humor" (?), men ändå en klassiker: Salad Fingers.

Är det politiskt korrekt att få känna såhär?

Här är orginalet.




Denna dagen.. Har varit helt okej. Ska nog gå och lägga mig snart, är så jäkla trött och måste plugga hela dagen imorgon.


Vi bara dör ju så jävla mycket hela tiden gör vi



En bild från i sommar, då Lisa blivit stucken av en geting i nosen. Hahahahaha hujeda mig vad jag skratta.


Päron med mjölk ♥

Sitter i Grästorp. Känns som om denna veckan ändå varit ganska bra, har fått gjort lite som behövde göras. Dock nästan inget skolarbete.

Imorgon blir det dans och om det är uppehåll ska jag gå promenad när jag kommer hem. När jag kommer hem senare så ska jag fixa till min header och arbeta som en dåre. Eller ja, som en dåre med mina mått då.


Get back!

















+ typ 10 tusen bidler till :)
Nu ska jag göra mig i ordning för att åka till Grästorp på kalas.

Spring i ditt hamsterhjul

Var på Torp som planerat. Köpte dubbelhäftande tejp, present till min käre bror, ny foundation, strumpor, ett assnyggt halsband och en skitsnygg klänning. Något mer? Nej. Inget pennfack. Jag vägrar betala över 80 spänn för en liten extraficka. Då syr jag hellre en egen, eller nåt. Vem säger att man måste ha ett pennfack i skinn? Känns ju helt onödigt, men de var de enda som fanns. Där i alla fall.

Nu på kvällen var det ju klassåterträff. Personligen hade jag ju kunnat byta ut vissa personer mot vissa som inte kom.
Men det var trevligt att se alla (nästan då). En lite tråkig grej är bara att alla blivit så långa, utom jag. Eller ja, det är ju inte bara jag som slutat växa hoppas jag, men det känns lite så ibland. Jaja, det finns ju högklackat man kan ha hehe.
Lyssnar lite på musik och importerar bilderna från kvällen till datorn. Börjar ångra lite att jag gav Jens fria händer med min kamera, har nämnligen 1023 bilder på taklampor i olika (men för det mesta samma) vinklar.
Men det kan ju också vara kul haha.

Det var en allt som allt bra kväll. Med undantaget då att det kanske inte var så överdrivet kul att vänta in Maja & Co när de kört åt helvete (=Trollhättan).
Hade ju varit kul om det hade varat lite längre dock. Nästa gång kanske det blir lärarfritt och övernattning? Hehe.

Och jag kan ju ta tillfället i akt och tacka Sandra för att hon visade Låt det blöda hemma hos Angelica sist, den är asbra, så tack! :)

Nu ska jag fixa till lite bilder och sen går jag och lägger mig. Imorgon ska dom fan se på bilder. Jävla Daniel.
God natt.

(litet smakprov)

NIPPLE!

http://alcapwn.bilddagboken.se/p/main.html?#0

Kolla, ni blir inte besvikna.

Och här är ett citat jag såg på samma sida, som jag tyckte om.

"Att vara kvinna och rösta borgerligt är som att skjuta sig själv i foten. Det är väl okey om folk vill vara självplågare, men de måste minnas en sak: Kulan studsar vidare och träffar alla andra kvinnor också."

- Liza Marklund

Hur folk orkar sitta och disskutera politik och ideologier över Internet är något jag aldrig kommer förstå. Känns ju som om man skulle kunna lägga sin energi på annat. Typ att håna Bibeln eller något.

Men här är det som står på baksidan av en bok skriven av snubben med bästa efternamnet, Bobbio.

I den uppmärksammade essän vänder sig den italienske filosofen Noberto Bobbio emot de som hävdar att höger och vänster är förlegade begrepp i den politiska debatten. Uppfattningen att de skulle ha spelat ut sin roll bygger enligt Bobbio på en missuppfattning, antingen av vad begreppen står för eller av var i historien vi befinner oss.

Bobbio beskriver på ett pedagogiskt sätt hur vänster och höger skiljer sig åt främst genom synen på jämlikhet. Vänstern ser ojämlikheten som både kränkande och onödig. Högern ser den som ofrånkomlig. Högern fruktar jämlikheten som likriktning, medan vänstern älskar den som förutsättning för olikhet. Genom jämlikheten får alla en möjlighet att förverkliga sig själva.

Samma problematik återkommer så länge det i samhället finns några som har och andra som inte har. Därför är höger och vänster relevanta begrepp också i dag.

Sen kan man ju tycka som man vill... Så länge vi lever i ett demokratiskt land med fri konkurrens och lagligt giftemål för homosexuella så är jag nöjd.

If you're listening

Jag vill åka till Torp imorgon. Ska köpa dubbelhäftande tejp, pennfack och en present till min käre bror. Och om jag har tid och lust kanske jag kan hitta lite snygga kläder med.

Om jag inte gör detta så lovar jag att jag ska göra matte. Eller kemi. Möjligen samhäll. Någon form av skolarbete i alla fall.
Sedan är det ju den där återträffen. Och på söndag bär det av till Grästorp.

Men just nu har jag bara en uppgift: Att se på det nyaste avsnittet av Vampire Diaries. Ooh, och jag ska sätta in en header med. Det jag har inte haft tid att fixa förrän nu.

Ibland ser jag vad folk menar när de säger att vi är lika.


I refuse to belive that it's only me feeling

Så, denna natten var fylld med drömmar. Jag:

Startade ett tvåmanna-band,

Åkte båt över en inbyggd sjö i skolan,

Satt på en sits ca 7 våningar över marken och skulle göra en pjäs,

Gick i handduk i en matbutik,

Testade en ny glass,

Skickade brev åt en TV-serie-karaktär,

Såg en kille dansa i rosa kalsonger,

Blev inknökad i en liten stuga med en massa folk jag inte känner,

Var kär.

En hel del alltså. Och detta är ju bara utan detaljer.

För övrigt har jag inte gjort nästan någonting. Vilket kan tyckas vara lite dumt eftersom jag har så mycket att göra, men underskatta inte att ta det lugnt. Man kan få feber annars.
Eller vrida knäet ur led om man har otur.




Över till drömmarnas land. Woho. Godnatt.

Golden living dreams of vision

Känner mig inte alls bra... Febrig och trött och otroligt stressad. Precis som igår. Jag orkar verkligen inte med matten... vill mest gå och lägga mig under en sten.

Och nästa vecka är det dags för kemiprov och samhällskunskap-redovisning. Sedan har vi ju musikens dagar snart... Och om två dagar ska jag ha gjort klart labbrapporten till fysiken. Sedan måste jag ju göra den gamla med... Och så såklart matteprovet jag missade igår.
Något jag glömmer? Ja, nationellt i engelska kommer väl snart har jag för mig, och sedan ska vi klämma in lite gymnastik, körsång, spanska och svenska.

Känns typ som om jag håller näsan precis över vattenytan hela tiden. Skitjobbigt och jag börjar tröttna. Jag vill bara få gjort det gamla så jag kan ta tag i det nya, men jag hinner inte för då hamnar jag efter igen. Så nu hoppas jag nästan att jag blir sjuk på riktigt så jag kan stanna hemma och försöka ta igen.
Det är ju bara det att för mig är det nästan omöjligt att jobba hemma. Om jag inte är ensam det vill säga. Och inte har på TV eller dator. Och så länge jag inte sitter i sängen när jag läser kemi, då somnar jag bara. Varje gång.

Allt går så jävla snabbt så det känns änna som om jag rör mig i ultrarapid medan allt annat rör sig i normal hastighet. Till och med min hjärna trasslar in sig, och jag är inte direkt den som stressar, så jag försöker sluta tänka på det.
Men mina tankar, som brukar flyga hit och dit, har nått ljusets hastighet så jag kan inte riktigt tänka på något vettigt utan att drifta bort på något annat. Det är jag i och för sig van vid, men just nu blir jag bara galen.

Hoppas jag kan sova i natt. Och hoppas imorgon blir klarare.

Gammal bild - 2008. Dagen till ära.

Four hands and then away

Så ni vet vad jag menar...


27 sunglasses

Här är (nästan) alla solglasögon som jag och min syster har (som man frivilligt tar på sig).
















Det borde bli nästan alla...

♥ Där går den jag älskar



Angelica 17 år i staden!

Bara för att det är kul. Säg dess på engelska:

Is Bank Möss Älva

Jag Se Knä Växa

Isak Min Broder

Kö Nyckel Rum Penna

Jag älskar på ett knä

Hahaha hihihi.

Igår var jag hos Angelica på kalas.
Här är lite bilder :)














Sådär. Njut!

"Gale", not "gay"...

Wow, om det är något som är sexigt, så är det en kille som är säker i sin sexualitet. Som Gale Harold.


Mmm...


And Michael you would fall...

Idag såg jag den första insekten inomhus för året. (Förutom en spindel då)

Har kollat på nyaste avsnitten av HIMYM, BBT och Glee (BTW, jag fattar inte hur Rachel kan vara så naiv). Nu väntar jag bara på att Vampires ska ladda klart också.
Jag vet nu hur man officiellt skriver "albino" i plural. Det tycks ju alltid vara problem med det ordet, i alla fall för mig. "Albiner", så heter det. Nu vet ni. Och en annan sak som var trevlig att få reda på var att de ska sätta in en direktbuss till skolan. Fast det blir ju inte förrän till hösten. Men tummen upp ändå.

Åh, min syster spelade denna idag, hade glömt bort den totalt. Inte videon dock.


Så. Nu blir det VD, sen QAF och sedan ska jag städa rummet. Sen blir det kemi. Whoopi. Sen mer QAF.


"A lie is just a great story that somebody riuned with the truth" - Barney Stinson.

Så igår var jag och min syster på bio och såg Clash of the titans. Den var väldigt väldigt bra.

Inte bara Sam Worthington, från Avatar, var med utan flera andra, som jag inte skulle gissa var med, syntes också i filmen.






Och för de som inte vet är dessa personer följande:
Sam Worthington - bl.a Avatar
Mads Mikkelsen - bl.a Casino Royale
Gemma Arterton - bl.a kommande Prince of Persia (!!)
Nicholas Hoult - bl.a Om en pojke (+Skins)
Kaya Scodelario - bl.a Skins

Ja, och så några till då dåklart men jag orkar inte. Dessutom får väl de som bryr sig kolla på filmen själva, för jag tvivlar på att någon kommer orka läsa hela skådespelarlistan.


Men det roligaste kommer ändå i eftertexterna, då jag såg (lite felaktigt) att en av filmskaparna hette Basil Iwank. Han heter egentligen Basil Iwanyk. Men snacka om att det gjorde min dag. Haha. Iwank.


Jag heter Ellinor men jag väljer att vara anonym...


HAHAHAHA FAIL! Så jävla mycket fail!


Tycker väldigt mycket om denna lilla klassiker. Den är nästan bättre än orginalet.


And then I killed this fucking joke!

Klickade random på Explosm.

Gammal klassiker kom upp.


(Så du kan kolla i din egen takt SOFIA! >:I )

Dom skulle kliva på mig igen...

Woho... Nu har jag officiellt ingen ångest kvar.

Det vill säga, att om jag skulle börja tänka på det skulle jag börja spy. Av ångest alltså.

Så jag väljer att inte tänka på det. "Det" = Skolan. Jag ska åka hem efter spanskan, kolla på Queer as folk, göra lite matte (eller försöka i alla fall), och sova. Sova sova sova.

Jag vill ha weinerbröd. Men å andra sidan är det mycket jag vill ha som jag aldrig får...

Just nu har jag datakunskap. Snack om upphovsrätt och PuL.


Too cool to care!

Ookej, angående en sak jag nämnde i förra inlägget.

I stand corrected.

Nu, flera avsnitt senare, har jag sett en hel del penisar. Och en buske. Kvinnobuske. Ladybush. Låter förföriskt, nej? "Ladybush"?

Aja, nu återgår jag väl.

FUCK SCHOOL!
I'm too awesome for it anyway...


Queer As Folk

HELLS YES!!!!!!


Glee börjar på tisdag i USA, det betyder nytt avsnitt på ONSDAG! Innan det är det Big Bang Theory och How I Met Your Mother på tisdag (eftersom de sänds i USA på måndag).


Jag har börjat kolla på Queer As Folk US. Egentligen vill jag inte kolla på US-versionen, eftersom amerikanarna har gjort där precis som med The Office, bara kopierat rakt av. Förutom en liten detalj då, den unga killen är 15 i UK men 17 i US (USA är ju lite mer konservativt när det gäller ungdomssex).

Men det finns anledningar till varför jag kollar på amerikanska versionen. Dels så är det mycket lättare att hitta, dels finns det fler säsonger och dels är det snyggare skådespelare. Storbrittanien är väl inte direkt känt för att ha bara snygga personer på TV, men USA däremot, är det.
(Igen då förutom den unga killen som är mycket snyggare i UK-versionen. Men man kan ju inte få allt här i världen).

Egentligen är serien bara en lång, gay, porrfilm. Men den är intressant och har i alla fall ingen dötid (den fyller de med sex). Och man får ju aldrig se snoppar, i alla fall inte än. Jag tänkte skriva att det är som en romantisk porrfilm, men det är nästan inget romantiskt alls med den.

Aja, nu ska jag fortsätta titta. Bögsex FTW!








Remember that I love you.

I like giants
Especially girl giants
Cause all girls feel too big sometimes
Regardless of their size

I'm smaller than a poppyseed inside a great big bowl
And the ocean is a giant that can swallow me whole
So I swim for all salvation and I swim to save my soul
But my soul is just a whisper trapped inside a tornado

If you ever hear someone say you are huge,
look at the moon, look at the stars, look at the sun
Look at the ocean and the desert and the mountains and the sky
Say I am just a speck of dust inside a giant's eye.

And I don't wanna make her cry, 'cause I like gigants.




Alexandra.

Jag tycker det är tråkigt att du läser min systers blogg men inte min.
Speciellt eftersom anledningen till att inte läsa min var att du föredrog att prata "face to face". Vilket inte stämmer eftersom vi nästan aldrig träffas.
Så face.

Extra roligt

...Och när jag ändå håller på kan jag ju lägga upp lite andra sköna klipp som folk kanske missat.



Klassiker!

Har "återupptäckt" dessa klassiker och tyckte det var dags att de kom upp här.



Big fat sack of YES!

Läste nu att det kanske ska göras en ny version av Saab 92, vilket gör mig väldigt glad. De gamla Saabarna är de allra snyggaste.





Idag har jag gjort lite mat till mig själv. Utan att klanta till det alls! Så det är framsteg i sig.
Jag gjorde lite jasminris, majs och broccoli. Nästa gång får jag lyxa till det med lite sås kanske. Kanske rentav en bit kött till med. Whoop whoop.

Imorgon skall jag till Alexandra, enligt planerna i alla fall.

Nu är det middag i The Hellborg House. Så hejdå.


Big Fish- Den stora fisken som egentligen inte var en fisk utan var en tidsberättelse om en person

Hittade denna bilden och började lyssna på dem.

White Lies heter bandet.




Jag stör mig så på när TV- och filmpersoner ska hålla på att översätta allt till svenska.
Jag menar, de kan inte översätta t.ex. "Ice Age" med "Istiden", en simpel översättning som går rakt av.
Men man ska vela och hålla på med t.ex. "Shark Tale" och översätta den till "Hajar som hajar".

Jag såg härom dagen det värsta jag sett inom detta område.
En av mina favoritfilmer är The Notebook. (Jag har i och för sig en hel del favoritfilmer)
Men när jag bläddrade igenom kanalerna på TVn så råkade jag se att denna film var på. Jag såg det dock inte först eftersom någon inkompetent person valt att översätta "The Notebook" till "Dagboken- Jag sökte dig och fann mitt hjärta".
Varför??
"Dagboken" hade ju varit den perfekta översättningen, så varför skulle man ens vilja forsätta på titeln?

Jag tycker ju att man kanske ska börja översätta själva filmen istället för att ödsla onödig tid på titeln, skitöversatta filmer finns det redan gott om.
Eller så kanske det finns en titelöversättare och en filmöversättare, och titelöversättaren var sur för att han fick inte lika mycket att översätta som filmöversättaren.

Onödigt i alla fall. Om det är svårt att översätta titeln, gör det inte. Det funkar oftast bättre så.


132 SIDOR SUPERÄVENTYR!



CLASSIC!

I am just a speck of dust inside a gigants eye

My soul is just a whisper inside a tornado






Haha Brees lapdance for the win.


Dagens roliga









The Office

Har funderat en hel del nu och har kommit fram till ett svar för alla The Office-fans. (Jag menar då orginalversionen och inte den kassa, lama b-kopian som amerikanarna gjort).

Frågan man ställer sig när man ser på detta geniala program, är ju hur de skulle få för sig att de skulle göra en kopia av programmet från första början. Jag menar, de talar ju ren engelska, de är mycket roligare och de är mycket mer klockrena eftersom de är autentiska. Ingen vid sitt sinnes fulla bruk skulle ju få för sig att göra en kopia av Queens gamla låtar till exempel, för det blir inte bättre än Queen.
Plus att de har med en av mina favoritkomiker, Ricky Gervais. Jag vet att de flesta känner igen Steve Carell från 40 year-old virgin och blahi blaha, men någon komiker är han icke.
Och även om han är det så är han säkert inte lika bra som Gervais.

Okej, grundtanken är ju då varför man ens vill försöka "ersätta" orginalet med en annan. Tyckte man bara att själva idén var bra, men ville göra det lite sämre bara? Eller förstår inte amerikanarna något annat än "amerikanska"?
Svaret är enkelt.

Det var såhär, amerikanarna såg att britterna gjort ännu en rolig serie och ville ta del av den. Men för att inte verka mesiga så gjorde de sin egen version (detta är ju väldigt viktigt för amerikanare, att allt ska vara amerikanskt). Vad de inte förståd var (och detta eftersom de är just amerikanare), att de ser ännu mesigare ut att ta någon annans idé och kopiera den till något sämre.
Anledningen till varför de gjorde den sämre var inte för att de inte visste vad de skulle skriva i manuset, för alla som tittat vet att de har kopierat rakt av. Nej, anledningen är för att folk ska fatta skämten. Ni förstår, amerikanare har en väldigt platt humor. Kiss och bajs, det är roligt. Amerikan Pie är roligt. Men det krävs helt öppna, raka, uppenbara skämt för att det ska uppfattas av fläskhjärnorna. Det är därför de har skrattspår på varenda jävla komediserie i USA, det är det enda sättet de vet skillnaden i fall de kollar på Criminal Minds eller Roseanne.

Jag talar ju nu såklart om det kommersiella USA, TV-serier. Det finns ju roliga, konstiga filmer som kommer därifrån. Exempel är Otis, Me and you and everyone we know och Behind the mask.
Fast den första ska nog vara en skräck-komedi (eller liknande), den andra ska nog vara ett drama och den tredje är en skräckfilm. Men en rolig sådan. Alltså, inte zombie-rolig utan rolig rolig. Lite svart humor bara.

Jag undrar när USA ska lära sig att UK är bättre på komedi. Kolla på Monty Python, Ali G/Borat/Bruno, The Office, Man stroke woman, Mr.Bean(okej, lama skämt och skrattspår, men han är världskänd), Shameless, Skins, listan går vidare.

Dessutom är det kvalitét, inte kvantitet, som räknas.

Godnatt.



Hehe a little sexist for you there
(Rhys Darby-style)

Hi I am a Pac

Idag åkte jag, Ak och far till Göteborg för en kulturdag. På schemat låg Världskulturmuseet, Konstmuseet och Göteborgs Naturhistoriska museum.
Men en person ringde när vi var på väg in på första platsen och hade lite problem med hemfärd (=strandad mitt i Göteborg utan pengar och mobil- lånade någon annans), så vi åkte och hämtade denne person.

Världskulturmuseet var ingen höjdare enligt mig. Även om det är fritt inträde så är det bara lite som är kul. Bollywoodplatsen var lite rolig med filminspelningen och statyerna var fina. Dessutom var de 2000 år gamla tygerna från Peru väldigt imponerande. Jag fick även sett en späckhuggar-käke, vilket jag inte hade räknat med.

Mer än så var det inte där.

Konstmuseet däremot var väldigt roligt. Massa rum med massa tavlor. Det låter väldigt ironiskt när man skriver det så men det var väldigt kul faktiskt. Fast vissa tavlor tyckte jag inte om.
Kalla mig gammalmodig, men jag tycker att tavlor ska se ut som verkligheten. Så kolorister och modernister är inte min grej riktigt, med vissa undantag då förstås.
Jag tycker att tavlor ska föreställa något om det ska kallas konst. Inte bara en massa kladd och fula ansikten. Och jag tycker inte om människor som består av trekander heller, men det är mer petigt.

Det har i alla fall varit en händelserik dag.

Imorse såg jag att en av våra katter väldigt omtänksamt lämnat en död mus utanför dörren, på vägen till Göteborg såg jag en överkörd katt ligga mitt på vägen. Väl i Göteborg fick vi höra det mest egoistiska jag någonsin hört att någon gjort på riktigt.
När vi var inne på Subway, som jag btw aldrig ätit på förut, fick jag inte bara en ultragod kaka på köpet, utan självaste Fredrik Pettersson var där. (Fredrik Pettersson som spelar i Frölunda alltså, Nr 10)

(Vi hoppade över Naturhistoriska för vi var trötta)
Jag köpte en "Magnum Gold?!" för andra gången i år (den första köpte jag i Februari, för jag är badass och äter glass även på vintern).
Vi fick reda på att kinarestaurangen har stängt, så vi får hitta på något annat.
Charlotta är tillbaka från Portugal, hoppas hon vill hitta på något under veckan.

Och nu ska jag spela. Hej apa.

Chuck Norris doesn't take showers, he takes BLOOD BATHS!

Nu är vi tillbaka från promenaden.
När jag var i Gbg med Alexandra köpte jag tre saker. Solglasögonen hittar jag inte på bild, men det andra är:



Och detta kommer förmodligen köpas in snart






Okej, inte alla på samma gång då men... Jag vet typ exakt vilka jag ska köpa först hehe...

Det är btw fortfarande Blitzen trapper som gäller.

Beer drinking woman

Lyssnar på lite Chuck Berry, Sweet little sixteen bl.a.

Såg precis på Watchmen för första gången. Det var en lite underlig film, men bra.
Synd bara att den coolaste av alla dog. Jag menar ju såklart då Rorschach. Jag tror nog inte jag sett någon som är lika badass.
En kort man med rött hår och fräknar, med en så otroligt cool röst, som helcoolt bara bryter ben på folk och slänger frityrolja i ansiktet på dem. Dessutom fick han det bästa citatet i hela filmen, "None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with ME!"
(detta sägs i ett fängelse alltså, btw)

Hade han inte dött så hade han varit min favorithjälte, före Batman. Fast det kanske han är ändå. Han har ju tuffare ansiktsmask än Batman i alla fall. Han saknar cape dock...

Aja, snart ska jag och systern min gå på promenad, kanske rentav ner till byn.

I torsdags var jag i Göteborg med Alexandra. Efter ett fiffel med bussar dvs. Men jag köpte i alla fall ett par shorts, ett par solglasögon(till) och en awesome(!) tee.
Igår hyrde jag och systern min film. Det blev Flickvänner från förr (skitkass översättning på titeln), som var förvånandsvärt bra. Låt er inte luras av den töntiga framsidan.
Sen var det också The eye, med Jessica Alba (:O). Hon var faktiskt väldigt duktig i denna. Inte så olik sig själv dock, bara mer rädd. Men filmen var väldigt bra, läskig och allt.
Och såklart Watchmen då. Men det har jag ju gått igenom redan.


Wait,what?

Lite snabbt bara...



...What!?

Wild Mountain Nation

Gick upp 8.20 idag. Lite lagom sådär.


Var inne på en blogg som inte var rolig eller något, helt seriös. Såg denna kommentar:



I don’t get it the point .If we ask something, you responde us?
If yes, I whant ask you were do you by your stufs , for exemple that scarf of Alexandre McQueen , and that cape (is it worm?).
Ps: do you mind to responde in inglish?


Det mest uppenbara sättet att visa att man verkligen inte behöver få ett svar på engelska.
Men vad vet jag, det kanske är en obildad polack eller något som skriver...

Dags för roliga bilder! Först ut: Mat!




Sex:




Har lyssnat lite på Blitzen Trapper, The mountain goats och The decemberists idag. Helt ok.


Bild


RSS 2.0