Happy Endings

Internet har varit så förblödande irriterande.
Måste få tag på ett par lådor i olika storlekar, eftersom jag gärna vill slå in speciellt Jonatans present innan han kommer hit nästa gång. Övrigt som ska göras är att mejla och plocka undan kläder från golv.
 
Hejdå.

Kreativa stunder

 
Rövhål
 

Av: Ellinor Hellborg

High maintenance.

Jag vill inte bli bortskämd. Jag må ha blivit det av föräldrar, men om det är något jag letar efter i en partner så är det inte att han ska klema bort mig och behandla mig som ett barn.
Jag vill gärna se mig själv som min egen människa, som har i alla fall en möjlighet till framtida självständighet, även om jag inte har den just nu. Att få allt betalt för av min partner, kan ibland vara en glädjande överraskning, men inget jag skulle vilja kännas vid i vardagen. Nu säger jag inte att jag skyr gåvor eller generositet, utan snarare att jag uppskattar en sansad verklighetsuppfattning.
Eftersom jag gärna kallar mig själv femenist, skulle det inte kännas rätt att kräva att samhället förändrar sin kvinnosyn, men samtidigt behåller massynen. Det fungerar ju inte. Om min partner är min jämlike, kan jag då kräva att bli upplyft på en pedistal som om jag vore en hjälplös och beroende liten ungmö? Nej tack.
Nu förstår ju jag också att i vissa relationer fungerar detta. Kvinnans roll är den av en vacker men helt osjälvständig behagare, och mannens den av en stark mans(penga)klippa som lägger jackan över minsta pöl som hans kvinna ska gå över. Vissa trivs med det här. Men jag känner att det inte är något för mig.
Utöver detta finns det absolut ingen poäng med detta inlägg.
Hejdå.

Fuck yeah excitement!

 
 
Woaaaaah
Nytt smink kom med posten idag. Detta var mitt, resten var Anna-Karins. Bilderna visar den spännande lådöppningen som skedde tidigare idag.
Godnatt.

Haha, exakt.

Det här känns jävligt precis så som det är.
 

Klädseldag

Så, idag klädde jag på mig, och insåg att jag klätt ut mig till lilla My.
 




Är det bara jag som tänker på Wallace and Gromit?
Jag ser ut som en urlöjlig jävla fåne i alla fall...sorgligt.
 
 
Här är tre misslyckade försök till en hopp-bild.

 
Hejdå

Kommande rants

Två ämnen som jag tänkt ta upp:
 
Gränsen mellan självförtroende och arrogans (för mig).
 
En till synes "ensidiga" rasismen..wtf.
 
Har tänkt en del på dessa ämnen. Det och flera andra saker, som kanske kommer upp senare. Kanske utvecklar dessa två först.
 
Godnatt.
 
Fucking tell me att det inte liknar Jonatan. Med skägg. Hahhaa
Hahahaha godnatt på riktigt. Om en stund.

Mer.

HAHHAAHAHA jag glömde också att tillägga att jag måste toppa mig, måla ett par jäkla .."tavlor"(?), och läsa ordentligt. Just nu läser jag, seriöst, typ två sidor per natt. Ja, natt, för jag läser bara mitt i den förbannade natten. Så, typ om en timme eller något kommer jag läsa en mening och typ "ugh, jag undrar hur det går för karaktären, men mina ögon börjar svida nu...måste..stängaszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz".
Röv. Det var så det var när Jonatan var här med. Han kan bekräfta detta.
Aja. Jag känner mig lustig, men har en anande känsla av att inget "roligt och charmigt" jag skriver just nu bara låter otroligt töntigt. kgldösäaöjgleöwäjagärenfånefkqlqgrkjaöfe. Godnatt nu. PRÄB!

Sexy poptart panda

Så, inget av det här kommer hända, men just nu så sitter jag bara och gör saker för att inte sova. Prokastinerar...eller vad det heter. Haha.
Jag hade tänkt att fördriva tiden med att skriva en lista på vad som behöver göras, men som inte kommer göras NÅGONSIN.
  1. Städa mitt rum, vilket inkluderar
    • Lägga undan kläder
    • Ta ner tvätt
    • Ta ner disk
    • Dammsuga...... -.-.-.-.-.-''''
  2. Fixa uthuset....
    • Byta jäkla gardiner x2
    • Förmodligen byta matta
    • Dammsuga...
    • Ta bort alla förbannade grejer som respektive ägare inte vill plocka undan själva
    • Jag vet inte, men säkert en massa mer grejer... 8(
  3. Träna.. och med detta menar jag bl.a..
    • Faktiskt åka och träna. På gym. Blähhh..
    • Gå på fler promenader
    • Bajskorv
    • Fixa den där jävla zumbaskivan, eftersom det aldrig kommer hända annars
 
Så, det är alldeles för mycket för att jag ska vilja dela med mig av det.
Finns ju såklart mer saker, men jag inser ju mer jag skriver hur mycket jag vill sudda ut igen och inte lägga ut. Utututututtut.
 
I övriga nyheter känner jag mig mest som en tjockkorv. Inte på det sättet längre, där jag känner "uuuh, jag är ett fettberg med valkar upp till pannan D'': ", utan mer som att jag är lite mer inspirerad till att faktiskt göra något åt min tjockhet. UT MED RÄDSLAN UR RUMMET! Och ut med kakorna. (Inte på riktigt, det där med kakorna... jag kommer fortfarande äta som ett äkta fläskarkiv)
Hejdå.

Bounce that dick.

 
Hur kan jag inte ha sett denna innan?!? Haha, väldigt fin låt i alla fall. Känns som att den jämnar ut lite.
Hejdå.
 
 
 
 
 

MASSOR av mer bilder. På hår.




 
Funderar på att klippa mig lugg en bit... men jag vet inte, för den har precis växt ut så att det är rätt längd för att vara lång. Om det makes sense. Aja, kollar på jennamarbles så jag orkar inte tänka samtidigt. Hejdå.

FLÄTAAAAA

Orkar inte göra något annat, så jag orkade göra en fläta.. Kollar på gameplay (Dishonored). Imorgon får vi se vad jag ska hitta på. Finns allt tillräckligt mycket för att sysselsätta mig. Hejdå.
 

Uppsjö av bilder

Idag gjorde jag något med dagen, och fixade mig, OCH hade ork nog över till att göra ett inlägg här.
Blekheten kickar in..

Dramatisk avslutning...Vill ju inte få folk att tro att jag ser bra ut eller något.

RSS 2.0