Jag blir mindre och mindre sinnesfrisk.

Ja. Grinat som ett jävla svin idag då. Och ja, det är på grund av Supernatural. Käft.
 

Death

 
Jag är bara förälskad i denna låt.
Waah. Aja. Hejdå.

Sluta vela och håll käften.

Har så jäkla ont i ryggen. Måste verkligen få massage snart. Aja. I övrigt sitter jag mest och är hungrig. Och irriterad, men det hör inte till riktigt.
Idag har jag åstadkommit noll, förutom att städa. Ska äta något, och sedan gå och lägga mig eller något. Prutt.
 

Jaha...

 
Jag trodde att jag skulle spendera dagen med att kolla på supernatural och arrested development, måla lite i Photoshop och kanske åka till sjön. Men istället har jag suttit på Edet i 40 min och väntat på att min syster ska bli klar hos tandläkaren. Sedan skulle vi till ica. Ja, just det, jag fick inte reda på att jag skulle vara kvar förrän vi skulle åka. Så jag sitter alltså oduschad i hemmakläder och foppatofflor utan något tidsfördriv förutom mobilen och gömmer mig i bilen. Ja, så dog batteriet på bilen. Så vi fick ta bilen mor tog till jobbet. Nu väntar jag på att ak ska bli klar inne på ica(under rusningstimmen typ) och sedan ska vi vänta på att mor ska sluta jobbet och sedan ska vi försöka starta den andra. Kul dag hittills.

Så jävlar vad jag drömde inatt.

För det första så drömde jag att vi hade någon slags tentaöl eller liknande. Allt var frid och fröjd, sen började det hända skumma saker.. Ja, svårt att förklara.
Sedan drömde jag, såklart, om SPN. Också otroligt konstig dröm. Konstigare än den första på flera vis. Ah, just det, och sedan ploppade det in något väldigt underligt med. Jag tror att jag vid en tidpunkt var och shoppade, och var under en stor träkoja. Samtidigt.
Sedan, för att toppa av detta förvirrande nöje, så drömde jag om falska minnen av att jag försökte hänga min hund som barn. Detta var det mest störda...någonsin. Jävligt äckligt.
 
Så nu kommer inte jag sova på ett tag, utan sitta och älta mina drömmar. Ska också se klart på Arrested Development. Vet inte hur jag känner inför upplägget dom gjort i denna säsong.. Aja, hejdå.

Good times..good times.

Är på otroligt bra humör just nu. Har kollat på Supernatural hela dagen, och är nu framme vid säsong 4, vilket bara betyder en sak (eller ja, en massa saker, varav det viktigaste är):
 
 
 
...Och det här

♥ Most adorable thing in the world ♥

 
Den här bilden ♥

Missar föreläsningen.

Är sådär mellanmjölkigt glad efter att jag fixat mig och stressat för att hinna till tåget för att i sista sekund inse att jag inte har mina nycklar = kan inte låsa->måste hitta nycklar innan jag kan åka = missar tåget = kommer försent till föreläsningen = kan lika gärna ge upp nu. Måste ju fortfarande hitta nycklarna någon gång idag, men ingen idé att stressa över det eftersom jag ändå inte kommer hinna i tid sedan.
Det hjälper ju inte heller att tåget inte går på en timme efter det jag missade förut. Eller ja, det är ju det som gör det ovärt att ens försöka.
 
Så nu sitter jag här, sminkad i onödan för andra gången denna vecka. Rövhål.
 
 
Ungefär såhär sminkad är jag.
Så nu sitter jag och grejar på photoshop med lite fina..grejer. Hejdå

Meanwhile Misha

Jag tror att jag spenderat större delen av dagen på att försöka förmå mig själv att tycka att Misha Collins är snygg. Men det går inte. Rent estetiskt så ser han ju bra ut, och han verkar vara en trevlig och rolig person baserat på det jag sett på internet (vilket låter vaguely dirty), men...nej. Bara nej.
Det är nog därför jag hade svårt för hela Destiel-shippningen. Tack och hej.
 

Where are you now?

Här sitter jag och lyssnar på Babel. Och en massa annat.
 
Skjutsade just min mankamrat till bussen. Jag, Ak och Gustavo ska åka och kolla på Evil Dead i Trollhättan, och Jonatan skulle fundera på om man orkade följa med eller inte. Drömde att någon idiot gjort så att Diablo II avinstallerats på min dator. Hejdå.
 

Uppdatering

Man vet att dagen var bra om man umgås bland svanar i slottskogen, träffar gamla kamrater på födelsedagskalas, äter god mat och lär sig Magic the Gathering.

Jag har velat lära mig detta under en väldigt lång tid, så det var kul att få chansen att plocka på sig i alla fall ett par av reglerna. Nu vet jag inte hur mycket som fastnade mellan 3 och 4 på morgonen, men det var väldigt underhållande.
Vi har nu kommit hem, och jag har duschat, sovit och sitter nu med datorn framför mig, skrivandes.
 
Det är så förbenat varmt! När jag somnade förut drömde jag att jag var på Mallorca och sökte skugga. Och om SPN.. Vaknade halvt snyftandes haha. Hejdå nu. Jag lämnar er med två bilder från igår, då jag insåg att det är en man jag har på huvudet.
 
Likheten är slående.

Fandom

Hahaha. Om jag skulle skaffa Tumblr, så hade det varit av anlledningar som den här ♠
 
 
I övrigt sitter jag mest och lyssnar på musik och sjunger. Så kan det ju vara ibland. Kollar lite på Tumblr med.

Jävla rövhål.

Jag medger att jag var lite rädd att säsong 8 skulle vara avslutet för SPN, men för helvete.
Äh, kan inte ens komma på något annat att skriva om. Drömde iofs lite konstiga saker inatt, men just nu är jag bara irriterad. Och herredjävlar vad det kommer slashas nu. Eller ja, det antar jag iaf.
 
 
Nä, nu ska jag nog kolla på gameplay, spela, eller hitta på något roligt att söka fanfiction om. Kanske om smurfar, eller Skyrim?
 
 

Oooohmmm

Made my day. Ω
 

Shoplifter

 
Hahah, känner en sådan samhörighet med denna person.
 
Lyssnar på Good old-fashioned lover boy av Queen och känner mig allmänt gladlynt.

Dansning

Tre låtar jag dansat som en fullblodad dåre till idag:
 
Jimmy eat world- Firefight
 
Mountain goats- The house that dripped blood
 
White stripes- You have no faith in medicine
 
 
Så. Idag har jag inte gjort mycket. Större delen av dagen har gått åt att försöka förklara för hundarna att det bara är katten som låter ute på altanen, och ingen inbrottstjuv. Dom har inte förstått.

Passtime

Oj oj oj... Nu är jag på den där konstiga delen av Internet igen...
 
Vissa åker motorcykel, eller knarkar för att få en kick, jag håller mig till internätet jag. Och man hittar några fina juveler, det gör man. Just nu ska jag försöka se om man kan hitta tentakelporr i någon fanfiction, har inte sett det än. Och, såklart att det fanns. Men än vågar jag mig inte på att läsa något av det.
Känns så jävlande passande med låten jag lyssnar på med.. ah, så underbara saker måste upplevas.
Det finns ju ingen hejd heller. Så som vissa faschineras av att peta på döda djur med en pinne, så känner jag när jag tänker på att rota runt i dessa människors hjärnor.
 

Text på en bild

 
Jag bara gillar texten och, utan att låta högdragen(fast samtidigt med intention att låta väldigt högdragen), uppskattar mitt konstnärsskap.
 
Nu ska jag vira in mig i slöjan som kallas Supernatural och fly verkligheten i ett par timmar.

God morgon

Eller ja, om man med "god" menar att man bara inte kan sova mer.
Jag låg vaken ett tag och tänkte på saker som etsat sig fast..jag tror man brukar kalla det att älta.
 
För det första hade jag en väldigt frustrerande dröm innan jag vaknade, så jag går fortfarande med ett obehag i magen och måste ständigt kolla runt i mitt rum för att se att allt är som det ska.
Nu är det väl så att jag inte är den mest gladlynte person som finns, eller sociala för den delen. Min definition av fritid är den tid jag spenderar ensam, vilket alltså inte inkluderar t.ex. att gå ut med kompisar. Jag kan möjligen sträcka mig till att det inkluderar Jonatan.
Hur som helst så hör det till saken att mitt humör gått ner sig lite, typ dränkt sig i en bäck eller något, vilket har resulterat i det ovannämnda ältandet. Nu är inte detta ältande på något sätt obefogat, vissa saker behöver sättas på sin plats och det kräver att man reder ut dom. Typ saker man önskar att man sagt till någon som missuppfattat vad man menar osv.
Eller när man kommer att tänka på att ens nära vän (som man så fint kan kalla det om man inte vet hur man degraderar inom sin vänkrets) inte har varit på hembesök hos en på ett år. Trots att man bor i samma kommun. Trots att vi båda tog studenten för ett år sedan. Trots att man själv varit hemma hos sagd vän ett flertal gånger.
Det är sådant jag ältar. Kanske är det sant när folk säger att med såna vänner behöver man ju inga fiender. Det är inte för att låta spydig som jag skriver så.
Det är med tunga fingrar och en sorg i bröstet som jag konstaterar att högstadiet inte är långt borta trots allt.
 
Kanske ska jag skriva noveller. Nåväl. Hejdå.

Video

Så, antingen kan du kolla på denna fantastiska Bad Lip Reading av the Walking Dead
 
 
 
Eller, så kan du kolla på denna underbara inblick i Misha Collins köksliv
 
 
 
Eller kolla på båda två. Gör det.

Är det tisdag?

Hahaha, så inatt drömde jag om Jennifer Lawrence, ett par idioter till sidekicks, och en gammal grundskolekamrat med avsaknad av hår. Drömde även om en hemmafest som spårade ur till att bli en hitlerpickninck med myror, och jag tror att jag vid någon tidpunkt hade en flickvän... Åh, just det, Supernatural kom in någonstans med. Jamen, of course!

Tänkte att jag skulle vara tvungen att köpa ett nytt anteckningsblock, men snål som jag är kom jag på att jag har en del mestadels tomma häften från grundskolan som jag kan fylla. Enda problemet är att dom har sånadär tjocka rader, men det löser jag nog.
 
Fin liten internetinspirerad bild jag tydligen gjort någon gång.
 

Hemma

 
Är sjukt trött i huvudet... Första bilden är från mobilen, andra är en liten komponering jag gjort. Hej sålänge.

Mobilnostalgi

Kollar på gamla bilder från mobilen. Hittade en massa fina bilder på valpar, massa fula bilder på mig och diverse andra saker. Jag har gjort detta för att jag sitter och tvekar på om jag ska kolla på Supernatural eller inte. Jag vet att min syster funderar på att börja kolla på det, och då hade man ju kunnat göra det tillsammans. Fast å andra sidan är hon i Halmstad nu, och jobbar till ganska sent på vardagarna. Så skit samma, jag kör på nu.
 
Hittade bland de lite bättre bilderna denna, från nästan exakt ett år sedan tror jag.

Gamesgamesgames

 
Ja, detta är ju kanske ur kontext, men ville mest bara lägga upp denna bilden för att hur kan man ogilla Martin Starr.

Så var det det där med planering..

Så, jag skriver inte här så ofta. Mest på grund av att jag inte har särskilt mycket spännande att skriva om.
Men idag är det så att jag missar dildoregn och ladies night för att jag tydligen är sämst på att planera när jag är full.
Skulle på tentaöl, tänkte inte dricka något, mest för att det först var planerat till en varddag och jag vill inte vara elak mot mina föräldrar. Men så ändrades planeringen till igår, och ja, då kan man ju passa på. Sista tåget hem går ju ändå 23.15, så det blir ju en lugn och kort kväll, kanske en öl eller två bara. Ja, det var ju det.
Men vad ska man göra när man vinner pubquizzet och belöningen är öl och shots, tacka nej? PFFFFFFFFFFFFFFFFFTTTTTT!!!
Ja, så tåget missade jag ju. Tur att man har generösa kurskollegor i alla fall.
 
Och det var historien om hur jag spenderade ca två timmar i surte innan jag tog första bästa tåget hem, och därför nu missar en kväll som verkar vara otroligt kul.
 
Funderar på att kolla på Supernatural från början. Eller spela Skyrim. Eller båda.
 
Och just det, jag köpte en minibyrå igår med. Som jag kånkade runt på hela natten.

RSS 2.0