Geisha-face

God morgon. Eller något.

Gick egentligen upp vid nio, men ja. Kollade på True Blood. Kommer la spela sen igen. Har inte jättemycket för mig idag.
Vet inte hur jag ska göra imorgon. Om jag kan fixa så att jag kan komma hem på kvällen/natten så åker jag gärna och grillar... Får prata med min far.
Hejdå nu.

Oväntat besök, utan gevalia

Kom precis hem från Alexandra. Hon började jobba vid 10. Så jag gick upp på mitt rum, hade inte bestämt mig för om jag skulle sova eller spela, men så ser jag ett äckligt flygfä (stekel eller vad dom heter). Narturligvis öppnar jag ju fönstret på vid gavel så att den flyger ut. Men precis utanför fönstret, alltså på taket, sitter Tyko. Han blev såklart förvånad och tittade förskräckt på mig med sina stora gröna kattögon och jag likaså med mina människoögon på honom. Sedan frågade jag vad han gjorde där, och han hoppade in på rummet.
Eftersom han är en så eftertänksam katt så har han låtit bli att gå ner till nedervåningen, för att han vet att det kan finnas hundar där. Så han går runt här just nu, och bara chillar. Kurrar. Högt.
 
Tyko har jättelånga morrhår. Som en gammal sensei.

Kameraframsteg

Min far har fixat kameran på datorn! Plus att det blev en nyare version på köpet.
Ska hem till Alexandra senare idag, men först måste jag duscha, packa lite och ta disken. Det visas en väldigt speciell film på showtime nu... Som en stargate gone wild. Försöker fundera ut om den är seriös, eller om den är för barn...
Hejdå nu
 

Senare idag

Skulle åka till körskolan, men det var ingen där. Far skulle till läkaren, så jag gick till Alexandra och var där en stund.
Kom hem och kollade på detta klipp:
 

Idag och igår..och idag igen

Lite synd att jag missade grillfesten hos Alexandra i lördags, men aja. Jag hade nog att göra i Skyrim.

Idag har jag målat lite, och tänkte spela om en liten stund. Ska först välja ut två böcker som jag och far ska läsa... Vilket är svårt, eftersom han gillar tråkiga deckare och jag gillar löjliga kärleksböcker.
Hade tänkt att träffa Alexandra idag, men hon bangade. Tydligen är "jobb" viktigare än att "kolla på film"..pfffffffffft..men whatever.
 
Så jag övningskörde igår. Det gick hyfsat bra, lite knackigt i början som vanligt. Kom upp i en ny toppfart, 70km/h! Vilket känns otroligt mesigt, men med tanke på den relativt smala och svängiga vägen så är jag nöjd. Vi stannade och tänkte äta glass, men det var bara en fasad, så vi åkte vidare. (Lyssnar just nu på lite låtar som Jonatan gjort på datorn btw)
När vi kom hem, såg vi att Martin och hans vän gick omkring på uppfarten. Detta gjorde ju såklart att jag blev nervös och nästan körde in i staketet+diket. Men det ordnade sig. Aja.
 
Och jag har kommit fram till att en bidragande faktor till min långdragna huvudärk de senaste dagarna kan vara densamma som leder Jonatan till att få huvudvärk när han inte druckit kaffe på ett tag. Beroende. Fast inte till kaffe då, utan socker. Godis med mera. Mitt godisätande har varit över medel under en lång period av mitt liv, men har liksom gått i vågor. Och sedan sommarlovet började var det varit en enda hög surfarvåg. Men igår och förrgår åt jag inget godis (eller i varje fall väldigt lite)... Fast jag vet inte. Tror jag hade huvudvärk redan innan det. Aaaaaaaaaajaaaaaaaa. Hejdå.
Detta ser ut som en bild som man skulle ha vid en minnesplats eller något. Lite i alla fall.

Måndag-Tisdag

Eftersom min syster fyllde 22 år i Tisdags, så åkte jag och min mor till Halmstad för att fira detta (för hon befann sig där, inte på eget bevåg). Vi packade in Lisabet och Janos i bilen och gav oss iväg.
Vi gick ut på restaurang och åt en go köttabit (alla förutom Anna-Karin, som åt en vegansk burgare). Det var så gott. Seriöst. När jag tänker tillbaka på det blir jag sugen på att gå dit igen. Aja... Praktiskt taget hela tisdagen gick vi runt i Halmstad center och shoppade. Jag spenderade så mycket pengar att jag mådde fysiskt illa efteråt.
Men jag fick i alla fall köpt ett skärp, ett par skor, två par underkläder, två par örhängen, två armband+ ett par örhängen till AK, ett par knästrumpbyxor och en bikini-typ-topp - allt på rea, samt ett par byxor, tre halsband (varav ett var en gåva till Jonatan) och ett spel till fullpris.
Och så köpte jag en jävla massa godis med. Och sen åkte vi hem, utan Lisabet.
Så, kan detta verkligen vara Janos, den giantiska klump till hund som vi i familjen har i knät dagligen?

Fredag-Söndag förra veckan.

Så, förra veckan var jag med Jonatan och passade deras hund. Jag hade hyrt filmer som vi kollade på, och som alla var bra, eller i alla fall helt okej.
Det var den perfekta blandningen (eller nåt): komedi, skräck/thriller och drama. Så det var lyckat.
Sedan lärde Jonatan mig schack, även om jag redan visste det mesta av reglerna. Det var väl ungefär det som hände under förra helgen. Jag hade ont i ena foten med, vet inte riktigt varför, men vi hade gått en massa i Göteborg, vilket gjorde det värre.
 
Detta får symboliseras med en bild på Lisabet

Dagarna som gått..

Har inte skrivit på ett tag. Delvis på grund av tidsbrist, och delvis på grund av att jag faktiskt har gått ut och gjort saker, så jag har inte orkat.
 
Så jag tänkte dela upp de senaste dagarna, eftersom folk hellre läser flera olika korta inlägg, än ett långt. Vilket är lite speciellt, men förståeligt.
 

RSS 2.0