Dag.

Var på två föreläsningar idag, en om forskare/forskning, och en om vikingatiden. Den senare var väldigt intressant, såpass intressant att jag inte ville distrahera mig själv med att anteckna för mycket. Nu hoppas jag bara att boken vi använder innehåller tillräckligt mycket för att jag ska minnas ändå.
Är ledig imorgon, tänkte åka och låna lite böcker i ale.
 
Nu ska jag ÄTA.

Here it is

Så här kommer det, mer bilder på mig i kläder. Till skillnad från dom där jag inte har det....ehm.
Hade håret i två tofsar i förrgår, vilket jag inte haft sedan spexfotot i 9an. Tröjan är ny, köpte på rea för 50kr. Så ja, fritt fram för komplimanger. Haha.

BTF

Har gjort en lite coolare gif, men lyckas inte få upp den på bloggen. Aja.
 


 
Hade nog varit bättre om jag knäppt de två översta knapparna. Gjorde det i skolan, men tänkte inte på det när jag tog korten... JAAJA.
Kollar på Between Two Ferns. Igen. Haha.
Kanske lägger in lite bilder från veckan som gått. Jä. Hejdå
 
Ja, just det, jag tog lite extra bilder på håret för att visa att jag toppat det lite. Kanske syns lite? I verkligheten syns det lite iaf. Hejdå nu på riktigt.

..

gif make
gif make 

Vackert väder

Idag är det vackert väder. Som fan. Men det hjälpte ju inte imorse direkt. Det tar verkligen emot att gå upp när det fortfarande är nattsvart ute, och ännu mer när man märker hur djävla kallt det är. Det är en riktig vinterdag idag, och imorse var det så att näshåren krullade sig. Meen vad annat kan man vänta sig av januari i Sverige. Tycker det är härligt med kyla, även om jag inte gillar att stå och frysa.
Men men. Det blev som väntat stressigt imorse, men allt flöt på förvånandsvärt bra. Blev rätt hungrig framåt slutet, men tänkte fixa det där jäkla kortet innan jag gick någonstans. ...Så visade det sig att jag glömt plånboken i min andra jacka. Såklart haha. I morgonstressen hade jag glömt av den. Aja, så det får vänta till imorgon. Men detta betydde ju också att jag inte kunde köpa busskort heller...eller kursmaterial...eller mat.. alltså inget av det jag tänkt göra.
Väntade in Jonatan, som skulle på föreläsning lite senare. Han bjöd på fika. Sedan åkte jag hem, och just det, mobilen höll på att dö, så jag fick stänga av den ett tag för att kunna lyssna på musik på tåget.
 
Nu är jag i alla fall hemma. Tog lite bilder, tänkte passa på när solen var framme. Glömde hur känslig kameran i denna datorn är. Orkar inte fixa till balansen, vilket jag annars brukar göra. Så här är lite fina oredigerade bilder.
 



KUUK

Fan vad trött och arg och irriterad och gråtfärdig jag känner mig nu.
Var ledig idag, men ska upp tidigt imorgon, så jag tänkte fixa en massa saker idag. Åkte till försäkringskassan och lämnade in en lapp, och skulle sedan köpa lådor till rummet, plus ett puder. Visade sig att lådorna inte alls var så tilltalande som jag trott, så jag skippade dom. En annan sorts låda finns på Claes Ohlsson, men eftersom jag hört att Ak skulle sluta "om en timme" så kände jag att det inte var någon idé att åka från centrum och vela. Så jag väntade, och kollade runt. Funderade på att äta, men insåg att jag säkert skulle behöva se på när hon åt ändå, så jag väntade med det med.
Två timmar efter att jag först tänkt åka hem (efter lådbesvikelsen) hade vi äntligen fått mat. Men inte färdig. Nej, eftersom det inte fanns något för Ak att äta så fick vi åka (=jag köra) hem och handla och sedan laga maten. Inte något man som skakig hungrig och stressad person gärna gör.
När vi äntligen ätit så inser jag att jag inte fått något annat gjort PÅ HELA DAGEN. Pga detta. . . . !
Jag har alltså ingenstans att lägga grejerna fortfarande, ingenstans att ha halsdukar m.m, jag har alltså inte städat, inte planerat inför morgondagen, inte duschat, inte köpt busskort, och nu får jag reda på att min far inte ska jobba.
Detta betyder att jag själv får köra till tåget imorgon, vilket inte är en stor grej i sig, men ännu ett stressmoment.
Inte heller har jag haft någon som helst egentid under hela dagen, trots att jag inte gjort något. Nu sitter jag och stressar över vad jag ska ha på mig imorgon, hur/när jag ska köpa busskortet, det faktum att jag måste ta ett djävla kort snarast möjligt, tågtider, klädhögar, saker som ligger och dräller osvosvosvosovsofoovookigwerlgjgeäwääääää.
 
Och nu måste jag duscha fort som fan om mitt hår ska hinna torka. KUKAR!
 
Ps, så skriker hon där nere på att jag ska hjälpa till. Jag hjälpte till genom att plocka fram allt. Och bort lite.

hahahaha

TjA KUKAR //Jonatan

Cloothees

 
 
animated gifs
animated gifs

wäääwäääwäää

Meeneeee, ja. Nu har jag ju klätt på mig igen... Och det måste ju såklart visas.
Och som alla bra filmer som någonsin gjort, så är detta en klar uppföljare. Sämre? Jag vet inte, men mer rosa iaf.
 
Och en annan sak... Vad är det här? Hahaha babylockar...
 
Jag är en idiot. ....Det kommer mer...

Morgondagen

Här sitter jag och lyssnar på en gammal Shania Twain-skiva. För så jävla retro är jag!
 
Imorgon fyller min mor år, och dessutom ska jag få främmat. Sist hon var här var i somras någon gång, men det var bara kort. Innan det var det i..femman typ. Så typ sju år sedan. Har en gammal bild på oss två tillsammans på uppfarten, från typ 2004. Om ni inte kan gissa, så får jag väl berätta, det är Charlotta!
 
Känns som att det borde göras mer musik som på 90-tidigt 2000-tal. Speciellt till radio. Typ lugna favoriter osv.
 
Funderar på att tvinga henne hjälpa mig slinga håret, för det gjorde jag på henne en gång, vilket gjorde att jag fick blekmedel på vaddetnuvarjaghadepåmig. En klänning var det, nu minns jag. Aja, iaf, hon kanske blir tvungen att arbeta in den tjänsten.
Skriver jag på svenska? Ibland vet jag inte, och bara skriver massa ord i följd, för att jag är så inne på något annat i mitt huvud. Just nu är det musiken och annat som snurrar i huvudet. Hoppas att detta är förstå-bart. Äh, orkar inte. Hejdå.

Kläderplaggbilder

Klädde på mig idag, så jag tänkte att jag kunde passa på att ta kort med.
 


Rum!

Är äntligen klar med mitt rum... nästan. Men ja, garderoben är inne, möbler är omflyttade, bortflyttade osv. Har bytt stereo. Har rensat ut en jävla massa gamla grejer som jag inte behöver. Har gjort mig av med alla gamla leksaker som låg här. Detta har gjort det så mycket enklare att dammsuga. Även om jag hatar att dammsuga, så kan man iaf göra det nu utan att behöva lägga tusen grejer i sängen.
Här är bilder:
 
Jag har fortfarande smågrejer kvar. Ska ta ner den sista skräppåsen, ångdammsugaren(?), lägga i ordning smycken, lägga undan lite papper, slänga metallgrejer..ja, det är nog allt tror jag.
Sen ska jag också köpa ett par lådor, ordentliga lådor, som jag kan ha halsdukar och sånt i. Just nu får jag ha dom framme tyvärr. Behöver en för hattar med. Och en tredje för gamla saker jag vill behålla också.
Kollar lite på olika lådor för bland annat dessa ändamål.
 
Aaaaja. Godnatt.
 

Heroes

Ugh..jag bara älskar de två sista avsnitten av Heroes. Vill ha mer, men det skulle nog bara förstöra allt. Finns säkert folk som tycker att ''den säsongen drog ner allt" eller "dom drog ut på det för länge" eller "blöblöblö", men jag tyckte att den var riktigt bra.
Lite deppig och jävligt seriös oftast, jag menar, är det ingen som har en lampa som inte ser ut som lysrör? Och en annan sak jag började tänka på är att dom hela tiden filmar alla underifrån. Ibland tröttnar man på samma sak. Men över lag, och speciellt "avslutet" var bra.
 
Till skillnad från serier som Supernatural och True Blood (och säkert en miljon till), så har det varit en serie med ungefär samma dynamik hela tiden. Det har liksom inte eskalerat, så som dessa andra serier gjort. Förmodligen för att den inte behöver det med tanke på att det är så många storylines samtidigt.
Personligen tyckte jag t.ex. att det finns en säsong av True Blood som nästan fick mig att sluta kolla helt, för det var så tråkig och överdriven. Samma kan jag tycka med Vampire Diaries, jag menar kom igen någon gång!
Detsamma gäller faktiskt med Supernatural, men den serien överväger jag inte att sluta kolla på, för dels, två snygga killar, och dels att dom har glimten i ögat. Det är komedi på ett annat sätt. Ett fint exempel är ju hela fanfic-grejen. Jag vet vad som finns därute, och dom med.
 
I alla fall, sidospår.

Jag har ett väldigt speciellt förhållande till vissa skådespelare, och samma för karaktärer dessa skådespelare spelar. Ibland tycker jag Michael C. Hall är attraktiv, ibland tycker jag han ser ut som en för solad ginger med små rosa apläppar. Hårda ord, men sant. Ibland tänker jag att Peter Peterelli (för det är enklare än hans riktiga namn som jag inte orkar googla stavningen för) är ascool och nice, men ibland kan jag inte sluta se hans skeva läpp och höra hans gnäll.
Ibland tycker jag att Zachary Quinto är aaaahhh, mmm, ja tack, men ibland kan jag inte se hans ögon för att hans ögonbryn tar över. Hans perfekt (måste vara vaxade) formade ögonbryn som ser ut att tillhöra en väldigt stylish gay man.
 
Aja, sidospår igen. Min poäng med inlägget var att berätta hur mycket jag tyckte om de avslutande avsnitten av Heroes. Finns det i bokform? Jag har inte kollat något på det alls. Som allt annat amerikanskt så är det säkert baserat på något annat.
Såååå...ja, det var väl allt. Ak kollar på Dr.Phil, som vanligt, och vill att jag ska kolla med. Hejdå

Träskamora

Jaha, och nu är man ju riktigt jävla fast i träsket igen.
Sitter och kollar på Heroes. Har aldrig kollat igenom hela serien, men nu kan jag ju inte sluta. Och jag vill inte att det ska sluta.
 
Hade en massa konstiga drömmar inatt. Fasaner i grantoppar och sånt... Och Zachary Quinto, a.k.a. Sylar.
Aja, nu måste jag se minst ett avsnitt till innan jag kan sova.
 
I övriga nyheter: mitt rum är en jäkla röra just nu. Har gått å skaffat ny garderob, så jag passar på att rensa undan en del...och en hel del blir det.

Friends

Vill bara dela med mig:
 
 

Por que

Tänk va roligt det hade varit om jag plötsligt började skriva alla mina inlägg på portugisiska.

Inlägg

Är det någon mer än jag som känner till den där känslan man får när man kollar på kläder i katalog/på internet och tänker "åh, va snyggt det hade varit om jag hade varit mer vältränad", eller typ "det där hade jag lätt haft om jag hade haft smalare armar/ben/höfter/anklar/tarmar/fingrar/revben/lungor/kusiner"?
Nu får det fan vara nog med det. Let's make it happen. Och ja, jag vet att jag nästa vecka (snarare nästa timme) kommer sitta med munnen full med glass och kakor och tänka "men det var väl inte såhär det skulle bli?", men jag försöker ändå att peppa mig själv. För jag har tänkt att gå till gymmet idag. Och sen köpa glass....
Frågan är om man ska tvätta håret innan man åker, eller om man ska äckla sig igenom träningen för att sedan bli ordentligt ren i duschen?...Tåls att tänka på.
 
Det är underligt hur jag endast lyckas få mig själv att skriva här de dagar jag typ, men ändå inte, har något att göra. Typ "jag ska träna en stund på gymmet sen" kan jag skriva om, för det orkar jag med. Men jag vet inte om jag nämnt att jag varit på konstmuséet, varit på bio med Jonatan, firat jul på tre olika ställen och varit i stenungsund på nyår. Och om jag nämnt det så är det allt. Inga sånahäringa fullständiga redogörelser. För att jag inte orkar.
 
Skitsamma, nu ska jag se mig i spegeln och uppskatta smutsnivån i huvudregionen.
 

Ju-on

Igår kollade jag och Jonatan på Ju-On, den japanska (och "riktiga") versionen av The Grudge.
 

Jag tyckte den var bättre än den amerikanska versionen. Simpel och bra.

Pruttar i rymdfart

Jahaja. Så sitter man här igen.
Jag vill, och detta skäms jag faktiskt över men erkänner ändå, se mer ut som jag gjorde förr. Inte i ansiktet, men i kroppen. Och vad säger det om mig, egentligen? Varför ser jag bilder från när jag gick i sjuan och önskar att jag såg mer ut så? Varför skulle jag vilja se ut som en trettonåring? För det första så var jag mycket mer miserabel när jag såg ut så, och för det andra så såg jag ju mycket mindre ut som en kvinna då.
Kanske är det därför, för att jag på något skum nivå tycker att det är coolt att se mindre kvinnlig ut. Förmodligen för att det är så jävla coolt att vara skitsmal, höftlös och ha elva nyckelben.
Aja, när man skyller på media så är det inte kul att läsa längre.
 
Vill få hem paketen vi beställt.
I övriga nyheter så hade vi (jag och Jonatan) en jättetrevlig nyår. Inget drama, bara en jäkla massa skratt och en katastrofalt dålig film. Kul som fan.
 

RSS 2.0