Äntligen

Fick jag sett The Hives.
 
Var på Liseberg igår, det var väldigt trevligt. The Hives är nog det enda band som jag faktiskt velat se såpass mycket att jag kunnat tänka mig att stå och trängas och svettas och befinna mig i allmänt obehag för att se. Men regnet avskräckte nog en del, vilket var trevligt för mig.
 
I övriga nyheter har jag och Jonatan varit i sommarstugan ett par dagar. Det var soligt och skönt och allmänt mysigt. Han kikade på fåglar och läste, jag läste bara. Vi hade med Busibus med, och gick på promenader längs stranden, väldigt rom-com.

Film vs tv-serie

Har gått och blivit sjuk. Sitter och äter bulle och jordgubbar som tröst, samtidigt som jag lite halvt spelar sims 2. Och lite blandat surfar på den andra datorn.
Såg en fin liten bild, där dom ställde karaktärerna från den film du senast såg och karaktärerna från den senaste tv-serien du såg, mot varandra i en fight och frågade vem som skulle vunnit.
 
vs
 
Lite kul.
Hade det varit tisdag hade det sett ut såhär:
vs
Lite svårt att hitta bilder på karaktärerna i Game of thrones, det finns ju tio tusen karaktärer och hälften av dom är ju viktiga. Fast ja, nu är det ju lite färre då....... Så jag tog tre som jag ansåg viktiga.
 
Jag tror att vi alla kan hålla med om att tv-serier vinner över filmer. Hejdå nu.

I told you I was freaky

Satt och kollade på lite roliga klipp av The Lonely Island och Flight of the Conchords när detta klipp kom som förslag. Skrattade.
 
 
 
Det känns som att jag får höra att jag pratar om Supernatural mycket oftare än vad jag fick höra att jag tjatade om FotC... Vet inte om det är för att folk faktiskt vet vad SPN är, eller om det är något som i allmänhet stör folk mer. Kan ju vara så att det bara är fler som är drabbade, men min poäng är att jag pratar om sånt som jag tycker om, och jag tycker om att kolla på vissa serier. Ett tag pratade jag jättemycket om Shameless, ett tag var det Inbetweeners, Misfits, Malcolm in the middle osv.

Just nu


 
 
Sitter och gör tenta i solen. Hundarna springer runt som dårar i bakgrunden. Har flätor, vilket får mig att känna mig väldigt gammalags.

Tower

 
Vet inte vad jag håller på med, så här är två bilder från tidigt detta år.

Vad håller jag på med?

Den stora frågan är ju varför jag är så besatt av Misha Collins helt plötsligt... Har spenderat dagen med att kolla på diverse filmer och serier där han är med, istället för att plugga. Pinsamt att erkänna, men ändock så sant.
 
 
 
Men ja, nu får jag väl... göra något annat. Typ läsa fanfiction. Eller Öst, väst, nord, syd - huvuddrag i internationell politik efter 1945. Vilket som nu låter roligare. Rövkaka. Hejdå.

Ny bild.

 
Vet inte vad jag tycker om denna bild, men jag orkar inte greja med den mer i alla fall. Godnatt.

'The room'

Hittade en jävligt fin bild genom hipster dinosaur. Har inte sett denna innan:
 

Hej Chris.

Det är något fel på mig idag.
Om man bortser från den bultande huvudvärken, hur ont i höften jag har från igår, smärtan i handleden som gör den praktiskt taget orörlig, och den konstanta ryggsmärtan jag har längs med vänstersidan, så är det också något som är fel. Är otroligt trött, och stundvis yr.
Det är trevligt att veta att även om jag inte dricker, så får jag ändå samma symptom dagen efter som om jag hade gjort det. Känner att jag behöver en kram.
 
Nu ska jag åka och hämta kinamat. Hejdå.

Rumphålor

Jepp. Så var vi där igen... analkanals-referenser. Slappsjärtat kan man tycka. Men vad ska man göra när det är så jävla varmt? Vara mogen? pfffft.
Idag har jag läst. Bara läst. Och varit i affären. Köpte mat som jag inte behöver tydligen. Så det känns bra.
 
Ska iväg och grilla och bada om en stund. Men först tänkte jag bara sitta och älta saker som jag läst tidigare idag. Typ brevet från biblioteket som säger att jag är försenad med att lämna in en bok. Får lämna in den på måndag, när jag lånar en annan samtidigt. Kuksvanar.
 
Mitt rum är olidligt och min handled gör fruktansvärt ont idag. Ha det bra. Hejdå
 

Tog lite kort på grönt idag.


RSS 2.0