It goes thumping like this.

Det är lite tråkigt (samtidigt roligt) att allt egentligen handlar om sex. Jag menar, allt människor gör är ju för sex. Och det är ju inte så att om man tog bort sex, så skulle vi inte ha något att göra, för vi har ju nästan oändligt med tidsfördriv. Men alla våra handlingar leder ju indirekt till det (eller ja, i vissa fall gör det ju inte det).

Man klär sig i kläder som ska förmedla ett visst budskap, och även om budskapet kan variera lite, så är grundprincipen samma. Det spelar ingen roll om man är klädd i punkkläder eller barbieoutfits. Såklart vill man ju uttrycka sig själv genom kläder, men detta gör man ju för att folk ska se hur man är så att personer med liknande(eller bara personer som gillar sånt) ska lägga märke till en och bli attraherad av en. Det är samma med hår och diverse andra saker som har med utseende att göra.

Vissa saker kan man tycka att man gör för sig själv, men egentligen är det ju för att man ska känna sig bättre, och det vill man ju dels för att man är egoistisk och för att man vill attrahera andra personer. För ja, det är ju så det är. (Förutom i Twilight, då alla attraheras av allvarliga, tysta och socialt okompletabla personer)

Det finns inget som man kan påstå att människan inte gör som inte ska leda till sexuella relationer.
Vi äter och sover för att överleva. Vi vill överleva för att vi har en vilja att leva, som är baserad på viljan att föröka sig. Man jobbar för att ha råd med mat och diverse saker man köper för att imponera på folk (kanske bara sig själv). Man går till olika ställen beroende på vilka intressen man har, för att träffa folk.

I slutändan är allt om förökning, och det är kul att stanna till och se vissa saker som folk gör för att få föröka sig. Och allt detta gäller ju givetvis inte precis alla. Asexuella är t.ex. uträknade.

I'm out. Hejdå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0