SverigeDemokraterna

Varför skulle man vilja rösta på SD? Det finns två anledningar.

Antingen så är man obildad och vet inte vad det är utan bara lyssnar på vad andra prackar på en.

Eller så är man rasist.
Då vill man förmodligen att "Sverige ska vara svenskt" och man vill förmodligen att alla utlännigar ska "skickas tillbaka", det är ju i alla fall vad en viss bloggerska vill.
Då är ju grunden att man vill, på ett sätt, gå tillbaka i tiden till då "Sverige var rent!". Varför i helvete skulle man vilja gå tillbaka? Det finns ju inget gott att gå tillbaka till!

För det första var vi fattigare. Dessutom var alla oumbärligt kristna och visste inget om något, det inkluderar andra kulturer. Jag menar, till och med Jesus var ju för fan svensk i deras ögon, och de undrade inte varför han sprang runt i en lång vit klänning i kalla Sverige.
(Däremot finns de som klagar på Thomas Di Levas klänningar)
Och jag vet inte om de som vill rösta på SD är riktigt utbildade, men under historiens gång så har alla folk, över allt, alltid utvecklats. Det är som om de ville att vi skulle börja prata fornnordiska igen för att få språket "rent" igen.
Helt absurt.
Sen har vi ju en till grej med att gå tillbaka. De som man vill kalla riktiga svenskar är ju trots allt vikingar, och jag vet inte om ni minns detta från historielektionerna i 3:an, men vikingarna var inte så snälla mot folk.
Det var till och med så att de åkte runt och härjade i stora delar av världen, plundrade, dödade, våldtog och förstörde. Så om vi nu skulle gått tillbaka, skulle det ju resultera i att vi skulle vara som den bilden av utlänningar som främlingsfientliga människor vill pracka på oss andra. Kulturförstörare.

Och allt det där om att "invandrare är kriminella" och blablabla. Det finns ju ett rättsystem(om än ett otillräckligt) också i Sverige. Jag tror inte på att det är fler utlänska som sitter i fängelse, det är ju inte direkt som om det är majoritet med "icke-svenskar" i Sverige.

Sen är det ju en till fråga. Om SD skulle få makten och skulle få för sig att ändra om hit och dit, vart drar man gränsen?
Om man inte vill ha invandrare i Sverige får man ju skicka ut alla finnar, norrmän, danskar, tyskar(fast dem vill dom kanske behålla), engelsmän, polacker osv osv.

Lycka till att skilja finnarna från svenskarna som bor uppe i lappland, och danskarna som bor nere i skåne.

Grejen är ju att de inte vill få ut danskarna eller norrmännen, de vill ju bara få ut de som ser ut på ett visst sätt. Väldigt Amerikanskt tycker jag. Och att bli kallad Amerikansk är en förolämpning, i alla fall här.

Ett fint exempel de gjort på detta är i Inside Man (som förresten gick på TV nyss), när en gisslan med turban och svart skägg skickas ut och poliserna börjar skrika och slå honom trots att han säger gång på gång att han är en gisslan. (Dessutom tar de hans turban och ger inte tillbaka den).

Men att säga att alla "icke-svenskar" är mer kriminella än svenskar är som att säga att alla finnar går runt med knivar och hugger varandra, eller att alla tyskar är nazister, eller att alla danskar dricker öl hela tiden (okej, den sista var nog ganska sann).

Det finns inte ett enda argument som SD har som man inte har ett motargument till. Däremot finns det nog en hel del åt andra hållet.

Här är en bild.

Kommentarer
Postat av: madicken

bara typ för att kommentera.. haha. du måste skriva SvD? annars blir det socialdemokraterna? inte samma sak direkt. :)

2010-03-06 @ 09:02:48
Postat av: Sofia

Haha rolig kommentar här över? x)

Bra inlägg, I'm digging it!

2010-03-06 @ 13:09:52
Postat av: Lejonhjärta

tyvärr madicken, du har fel. SD är sverige-demokraterna, S är socialdemokraterna och SvD är svenska dagbladet :)

2010-03-06 @ 16:50:18
URL: http://outercore.blogg.se/
Postat av: madicken

hahahahaha, la märke till det förut. xD haha. sorrry,

2010-03-06 @ 19:13:45
Postat av: madicken

jag skäms typ. hehe. :S ta bort? hahahah!

2010-03-07 @ 01:05:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0